Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul jucător care-l refuză pe Gigi Becali: ”Eu vreau să rămân aici până în vară şi apoi să plec în străinătate!”

VIDEO | Primul jucător care-l refuză pe Gigi Becali: ”Eu vreau să rămân aici până în vară şi apoi să plec în străinătate!”

Superliga

Comentarii

Darius Olaru spune că şi-ar dori să rămână până în vară la Gaz Metan şi apoi şi-ar dori să prindă un contract în străinătate. Mijlocaşul de 20 de ani este unul dintre jucătorii aflaţi pe lista de transferuri a FCSB-ului.

Darius Olaru a fost aproape să semneze în vară cu FCSB, a fost semnată şi o înţelegere, dar Gaz Metan n-a fost atunci de acord că plata urma să se facă în rate. Între timp, mijlocaşul de 20 de ani a devenit jucător de bază la Gaz Metan şi este dorit din nou de FCSB. Însă el are alte planuri:

”Eu vreau să rămân aici, să îmi îndeplinesc obiectivul cu echipa şi vedem după ce va fi. (n.r. întrebat dacă vrea să se califice în play-off şi abia în vară să plece) Da, da, aşa mă gândesc. (n.r. în România sau în străinătate?) Nu ştiu. Aş vrea în străinătate, dar vedem ce va fi”, a declarat Darius Olaru la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: darius olarugaz metan mediasliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare