Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme financiare la CFR Cluj? "Forţa totală o ai atunci când ai salariile şi primele la zi. Atunci toţi se roagă să-i bagi în echipă"

VIDEO | Probleme financiare la CFR Cluj? "Forţa totală o ai atunci când ai salariile şi primele la zi. Atunci toţi se roagă să-i bagi în echipă"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a remizat cu Astra Giurgiu, scor 2-2, duminică, şi pentru prima dată după 12 runde, cedează fotoliul de lider, celor de la Universitatea Craiova.

Dincolo de puncte, mai îngrijorător pentru formaţia lui Dan Petrescu este jocul modest practicat, în comparaţie cu dominaţia supremă pe care o dicta înainte de pauza pricinuită de pandemie. A câştigat neconvingător cu FCSB, scor 1-0, a trecut 2-0 de un Gaz Metan Mediaş lipsit de orice motivaţie de a mai juca, a pierdut pe teren propriu derby-ul cu U Craiova, scor 2-3, iar acum a remizat cu Astra, 2-2, o altă formaţie care aleargă fără miză în acest final de play-off.

Fostul internaţional Basarab Panduru este de părere că, principalul motiv pentru care CFR Cluj nu-şi mai regăseşte ritmul cu care ne obişnuise, este faptul că există tensiuni la nivelul vestiarului, de ordin financiar, între jucători şi conducere. Fotbaliştii s-ar fi săturat de promisiuni, iar acest lucru îi distrage de la munca depusă pe teren. Lucru confirmat şi de mijlocaşul celor de la CFR Cluj, Damjan Djokovic.

"De la CFR Cluj n-a prea venit nimeni, la conferinţe sau la flash-uri, să ne spună că acolo sunt probleme. (De asta iei goluri, pentru că nu eşti plătit la zi?) Nu d-astea iei goluri. Astea sunt probleme care se văd la antrenamente, în comportamentul jucătorilor. Eu am mai discutat despre lucrurile astea. Când te duci la antrenament şi eşti întrebat: <<Mister, când ne luăm banii?>>, ştii că antrenamentul nu ţi-l mai faci cum trebuie. Mâine aşa, poimâine aşa, şi peste trei săptămâni te întrebi de ce ai ajuns aşa.

Forţa totală în fotbalul românesc o ai când salariile şi primele sunt la zi. Atunci toţi jucătorii se roagă să-i bagi în echipă. Când n-ai salarii, n-ai prime, toate lumea e cu miozite, dureri d-astea, pe care nu ai cum să le controlezi, ajungi aici. Cinci goluri în două meciuri, e ceva inimaginabil", a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare