Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Problemele de la CFR Cluj îl pun în dificultate pe Dan Petrescu! "Nu mai ştiu care sunt indisponibilii. Sunt prea mulţi. Ne rugăm la Dumnezeu"

VIDEO | Problemele de la CFR Cluj îl pun în dificultate pe Dan Petrescu! "Nu mai ştiu care sunt indisponibilii. Sunt prea mulţi. Ne rugăm la Dumnezeu"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a confirmat că a pierdut şi alţi fotbalişti, înaintea partidelor cu UTA Arad şi AS Roma.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

CFR Cluj are şapte jucători importanţi, pe care nu se poate baza, înaintea meciurilor cu UTA Arad şi AS Roma. Hoban, Deac şi Ben Youssef au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, în timp ce Omrani, Vinicius, Manea şi Cestor sunt accidentaţi. 

Dan Petrescu se teme pentru partida cu AS Roma, că nu va putea alinia o echipă completă: "Aţi aflat şi voi că problemele sunt mai mari. Acum sunt şapte jucători, toţi titulari, care nu pot participa. Acum suntem ok (n.r. - la meciul cu UTA Arad), dar la meciul următor cu Roma va fi foarte greu. Sper să nu se mai întâmple nimic nici marţi, la testul COVID-19, dinaintea partidei din Europa League. Acum, s-au mai adăugat Hoban, Deac, Ben Youssef la lista cu Omrani, Vinicius, Manea. Nu mai ştiu care sunt, că sunt prea mulţi. Cestor... Bordeianu, care era pe lista UEFA şi a plecat. Ne rugăm la Dumnezeu să nu se mai întâmple nimic şi luăm meci cu meci. 

UTA e invinvicibilă în deplasare, nu e un miracol, dar va fi un rezultat fantastic dacă reuşim să câştigăm azi. Balint n-are nimic de pierdut. A început cariera excelent. Oriunde a fost a făcut rezultate, îi prevăd o carieră de succes. El n-a pierdut nicio partidă în deplasare, cred că va avea o carieră foarte bună", a declarat "Bursucul", înaintea partidei cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujdan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare