Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Programul Viitorului, dat peste cap de UEFA: "E destul de jenant". Ce planuri are echipa lui Hagi pentru deplasarea din Belgia

VIDEO | Programul Viitorului, dat peste cap de UEFA: "E destul de jenant". Ce planuri are echipa lui Hagi pentru deplasarea din Belgia

Farul Constanța

Comentarii

La trei ani de la eliminarea din Europa League suferită în faţa lui Gent, jucătorii lui Ghoerghe Hagi merg în Belgia hotărâţi să îşi revanşa. Constănţenii au aşteptat cu emoţii eflarea adversarului din turul secund al Europa League.

Săptămâna trecută, UEFA a decis ca adversara Viitorului să fie echipa belgiană KAA Gent, care o va înlocui în această fază pe Royal Antwerp.

Decizia a fost luată  în urma interzicerii echipei Mechelen (câştigătoarea Cupei Belgiei) de a participa în acest sezon al cupelor europene, unde ar fi urmat să evolueze direct în faza grupelor.

Locul acesteia în grupele Europa League va fi luat de Standard Liege, iar, în turul trei, Belgia va fi reprezentată de Antwerp, adversara iniţială a constănţenilor. Astfel, Gent, clasată pe locul 5 în play-off-ul Jupiler Pro League, chiar în urma celor de la Antwerp, a obţinut calificarea în cupele europene.

Programul jocurilor rămâne neschimbat, prima manşă a confruntării KAA Gent - FC Viitorul va avea loc în Belgia, la 25 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, la stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi.

"Faptul că am stat până acum o săptămână înainte de disputarea meciului neştiind cine este adversarul este destul de jenant. Cred eu că, pănă la urmă, a fost o muncă dublă pe care a făcut-o staff-ul tehnic, să analizeze două echipe în acelaşi timp şi am ales să stăm la Bruxelles tocmai pentru că nu ştiam unde se va disputa partida.

Am început bine campionatul şi cu meciul din Supercupă, cred că echipa este pregătită , arată bine şi suntem încrezători pentru această dublă cu Gent. Nu mă interesează foarte mult tragerea la sorţi pentru turul următor, le luăm pas cu pas, ştiţi foarte bine.

Cred că echipa este într-adevăr mult mai experiementată decât în trecut însă asta nu garantează o calificare. Trebuie foarte bine gestionat acest meci tur şi apoi ne putem gândi la ce se poate întâmpla în retur. Să-l pregătim. Cred că avem mai multă experienţă decât în anii precedenţi însă este un adversar foarte puternic, cel pe care îl întâlnim în acest tur" , a declarat directorul de scouting al Viitorului, George Ogăraru.

Afla mai multe despre: ogararuviitorul 

viewscnt
Articole similare