Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Protestul lui Marian Drăgulescu după ce a aflat că nu poate merge la Campionatul European. Răspunsul Andreei Răducan după gestul sportivului

VIDEO | Protestul lui Marian Drăgulescu după ce a aflat că nu poate merge la Campionatul European. Răspunsul Andreei Răducan după gestul sportivului

Gimnastică

Comentarii

Marian Dragulescu nu se da batut: continua razboiul cu Federaţia de Gimnastică. Multiplul campion susţine că din punct de vedere medical poate concura la Europene. Oficialii Federaţiei au însă altă versiune.

Marian Drăgulescu a recurs la un gest extrem: a protestat în faţa MTS dupa ce a fost anunţat că nu va face parte din delegaţia României la Campionatele Europene de luna viitoare.

Dragulescu a fost operat pe inimă în luna iunie, dar susţine că este apt din punct de vedere medical şi vrea să concureze pe propria semnătură.



"Simt că m-am antrenat ca prostul şi îşi bat joc de mine, am toate analizele şi testele la zi, toate analizele au ieşit foarte bune, am respectat toate protocoalele. Nu există niciun risc, medicii care m-au operat au spus că pot să urc şi pe Everest. Marius Urzica nu ar fi ieşit niciodată campion olimpic dacă nu ar fi concurat pe propria semnătură", spune Drăgulescu.

Federaţia de Gimnastică nu vrea să-şi asume niciun risc şi nu poate încălca regulamentele în ceea ce priveşte un sportiv cu afecţiuni cardiace.

"În momentul în care federaţia înscrie un sportiv, oricare ar fi el, fără aviz medical, înseamnă o ilegalitate. Nu cred că cineva din federaţie este dispus să facă acest lucru.

Noi ne-am dorit foarte mult ca Marian să fie apt de lucru şi apt de concurs. Dacă, până astazi, INMS nu a oferit acest aviz de concurs, înseamnă ca au motive reale
", a declarat preşedintele FRG, Andreea Răducan, pentru Telekom Sport.

Drăgulescu este cel mai medaliat gimnast al României: are 3 medalii olimpice, 10 mondiale şi 18 europene.

Afla mai multe despre: marian dragulescuprotestandreea raducan 

viewscnt
Articole similare