Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prunea îi face toate poftele lui Neagoe: "Vom lua ce ne dorim". De la Dinamo mai pleacă încă trei jucători

VIDEO | Prunea îi face toate poftele lui Neagoe: "Vom lua ce ne dorim". De la Dinamo mai pleacă încă trei jucători

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a plecat luni într-un cantonament în Spania, acolo unde va disputa trei meciuri amicale, iar la plecare, Florin Prunea, noul manager general, a făcut un anunţ care îl va bucura atât pe Eugen Neagoe şi totodată va bucura toată suflarea dinamovistă.

Cu Prunea la Dinamo, "câinii" par să aibă altă mentalitate, astfel, fostul internaţional a anunţat că Dinamo nu va pica plasa echipelor care vor să îşi vândă jucătorii la suprapreţ: "Sunt tratative foarte avansate cu unii jucători, cu alţi jucători nu intrăm în licitaţii. Am găsit un club curat şi vreau să îl păstrez curat din puncte vedere financiar. Piaţa este oarecum blocată. Se discută foarte mult. Preţurile sunt foarte mari. Este normal ca echipele, clubururile mici să profite de acestă regulă de U21 şi să încerce cu un jucător, doi mai buni să îi scoată pe piaţă şi să scoată cât mai mult"

Aşadar, Neagoe va beneficia de orice jucător îşi doreşte: "Vom lua ce ne dorim şi la preţuri care sunt conforme cu realitatea", a anunţat Prunea, care a mai spus că Dinamo are nevoie de patru, cinci jucători. 

Din cantonamentul "câinilor" din Spania nu fac parte Reda Jaadi (14 meciuri, un gol), Nabil Jaadi (opt meciuri) şi Athanasios Papazoglou (14 meciuri, patru goluri): "Sunt pe lista de transferuri. În momentul în care vor fi oferte, o să ne punem la masa tratativelor".

Afla mai multe despre: florin pruneadinamotransferuri 

viewscnt
Articole similare