Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rachetă sol-vinclu a lui Lukaku, la care Ionuţ Radu n-a putut face nimic! Gol spectaculos al Interului, după o fază superbă

VIDEO | Rachetă sol-vinclu a lui Lukaku, la care Ionuţ Radu n-a putut face nimic! Gol spectaculos al Interului, după o fază superbă

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani) a încasat un gol extraterestru de la Romelu Lukaku (26 de ani), atacantul Interului, în partida pe care Genoa a pierdut-o cu 4-0 pe "Giuseppe Meazza". Goalkeeperul român n-a putut face nimic la un şut de zile mari al vârfului belgian.

În minutul 71, Lukaku a marcat un gol fabulos. În urma unei faze construite superb de nerazzurri, belgianul l-a executat pe Ionuţ Radu cu un şut excelent din marginea careului, în diagonală, bară-gol. Lukaku a deranjat păianjenul porţii apărate de fostul căpitan al naţionalei de tineret a României.

Skriniar a trimis o minge în banda la Candreva, care a deviat foarte bine pentru Vecino. Uruguayanul i-a retrimis lui Candreva, care l-a servit pe Lukaku, iar belgianul a terminat faza în mare stil.



Inter a învins Genoa cu 4-0 în etapa a 17-a din Serie, iar nerazzurrii au revenit pe primul loc în Serie A, cu 42 de puncte la egalitate cu Juventus, în timp ce Genoa a rămas pe poziţia a 19-a, retrogradabilă, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: ionut radugollukakuintervideo 

viewscnt
Articole similare