Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid - FC Argeş 1-2. Stupoare în Regie: oaspeţii au câştigat printr-un gol marcat în minutul 90+1. Cum arată acum clasamentul

VIDEO | Rapid - FC Argeş 1-2. Stupoare în Regie: oaspeţii au câştigat printr-un gol marcat în minutul 90+1. Cum arată acum clasamentul

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti şi FC Argeş Piteşti s-au întâlnit, marţi, într-o partidă din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii a 2-a. Oaspeţii au câştigat, printr-un gol marcat în minutul 90+1.

În clasament conduce UTA, cu 29 de puncte, după trei meciuri din play-off, urmată de Turris-Oltul, 24 de puncte (2), FC Argeş, 23 de puncte (2), Petrolul, 21 de puncte (2), Rapid, 21 de puncte (3) şi CS Mioveni, 21 de puncte (2).

VIDEO | Rapid - FC Argeş 1-2 (Drăghiceanu 85 / Şerbănică 55, Şerban 90+1)

Echipele de start:

  • Rapid: Tătaru – Bonnin, B. Manole, Mallo, Goge – Djuric, Jorza – Sefer, Alami, Hlistei – Labeau
  • Rezerve: Drăghia, I. Voicu, Pănoiu, Ş. Creţu, A. Cârstocea, M. Drăghiceanu, V. Alexandru
  • FC Argeş: Cr. Ducan – A. Tofan, Deslandes, Leca, M. Şerbănică – Matiş, A. Prepeliţă, A. Şerban, E. Năstăsie – Ad. Popescu, V. Buhăescu
  • Rezerve: M. Micle, Cr. Mirică, I. Grecu, D. Brînzan, A. Popa, N. Muşat, I. Turda

Min. 90+4: Final de meci.


Min. 90+1: GOOOOOL FC Argeş! Piteştenii dau lovitura în prelungiri, după o greşeală a portarului Tătaru! Şerban înscris cu un şut de la distanţă.


Min. 85:  GOOOOL Rapid! Drăghiceanu egalează pentru echipa lui Alexa, după ce "alb-vinişinii" au atacat în valuri.


Min. 55 GOOOOL FC Argeş! Şerbănică rămâne la bara a doua şi trimite în poartă, după un şut trimis la colţul lung. 


Min. 1 A început partida. 

Liga a 2-a nu a fost niciodată mai echilibrată ca în acest sezon. Un sezon special din pricina pandemiei de coronavirus, dar şi pentru că UTA nu a reuşit să câştige în primele două runde şi Turris a reuşit să recupere trei puncte care se pot dovedi vitale. 

Rapidul a remizat în primele două deplasări, la CS Mioveni şi la Petrolul Ploieşti, iar i-au mai rămas două meciuri acasă şi unul în deplasare, cu şanse reale de a obţine unul dintre primele trei locuri. Chiar şi poziţia a treia, care duce în barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga a 2-a.

LIVE VIDEO | Rapid - FC Argeş, marţi, ora 18:30, pe Telekom Sport 1

FC Argeş este şi ea printre echipele care va juca trei meciuri în deplasare şi două acasă,în acest play-off. A remizat pe terenul celor de la Turris în etapa inaugurală şi a avut fereastră în etapa a doua. Cu un succes în faţa giuleştenilor, argeşenii ar intra cu şanse reale în lupta pentru promovare.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare