Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid - FK Raca 5-0. Paul Iacob, golul meciului! Cătălin Cîrjan, o nouă pasă decisivă

VIDEO | Rapid - FK Raca 5-0. Paul Iacob, golul meciului! Cătălin Cîrjan, o nouă pasă decisivă

Fotbal

Comentarii

Rapid a învins-o, luni, pe FK Raca, scor 5-0 (2-0), într-o partidă disputată în cantonamentul din Slovacia.

FK Raca, formaţie retrogradată recent în liga a treia din Slovacia, nu a avut nicio şansă în faţa echipei pregătite de Adrian Mutu.

Victorie la scor pentru Rapid

Scorul a fost deschis de către belgianul Xian Emmers, după o pasă foarte bună primită de la Jayson Papeau, în minutul 4.

Pe final de repriză, în minutul 43, scorul avea să devină 2-0 pentru giuleşteni, după ce acelaşi Papeau i-a pasat bine lui Bamgboye, iar acesta a reuşit, şi cu puţin noroc, să introducă mingea în plasă din câţiva metri

În actul secund, tot Rapidul a controlat partida. Golul trei a venit în minutul 73, semnat de Mattias Kait, cel care a recuperat o minge la 25 de metri de poartă şi a tras fără speranţe la colţul lung.

Golul meciului a fost semnat de către Paul Iacob, în minutul 77, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Mingea a fost ”catapultată” sub bara porţii adverse.

Ultimul gol al jocului a fost marcat de către Marko Dugandzic, după ce Cătălin Cîrjan s-a distrat cu apărarea adversă şi a pasat simplu în mijlocul careului, acolo unde croatul a îndeplinit o simplă formalitate.

Echipa de start a Rapidului: H. Moldovan - Braun, Dr. Grigore, J. Morais - Costache, Emmers, Oaidă, Pănoiu, Onea - Bamgboye, Papeau
Antrenor: Adrian Mutu 

VIDEO: Rapid - Raca 5-0

Afla mai multe despre: rapid - racaslovaciacantonamentadrian mutu 

viewscnt
Articole similare