Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid se felicită după ultimul transfer făcut: ”Îl căutam de mult!”. Care este situaţia antrenorului Daniel Pancu

VIDEO | Rapid se felicită după ultimul transfer făcut: ”Îl căutam de mult!”. Care este situaţia antrenorului Daniel Pancu

Rapid

Comentarii

Rapid l-a transferat pe fundaşul spaniol Tano Bonnin. Ovidiu Burcă a vorbit marţi despre noua achiziţie a giuleştenilor.

Ovidiu Burcă, preşedintele Rapidului a vorbit într-o conferinţă de presă despre ultima achiziţie a giuleştenilor, Tano Bonnin: ”E un jucător foarte important, suntem foarte mândri că am reuşit să îl convingem să vină alături de noi pentru următorii doi ani. Este un fundaş central pe care noi îl căutam de mult, cu caracteristici aşa cum ne dorim, aşa cum îşi doreşte antrenorul, un fundaş central rapid, agresiv, cu intensitate, un fudaş central care ştie să joace cu foarte mulţi metri de teren în spatele lui” a explicat preşedintele giuleştenilor.

Fundaşul, care poate evolua atât în centru cât şi în dreapta, a semnat un contract valabil pe doi ani cu formaţia antrenată de Daniel Pancu. Ultima oară a evoluat la Almeria, în liga a doua spaniolă. În sezonul 2016/2017, Tano Bonnin a evoluat în 11 partide pentru Osasuna, pe prima scenă a fotbalului spaniol. În acel an, Osasuna Pamplona avea să retrogradeze în liga secundă.

"Sunt foarte fericit să ajung la un asemenea club şi vreau să vă asigur că voi da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivele", a spus Bonnin, într-un mesaj pe pagina de Facebook a giuleştenilor.

În cariera sa, Tano Bonnin a mai evoluat pentru CA Osasuna, Villarreal CF, Lleida Esportiu, Valencia Mestalla şi UD Almeria.

Rapid, situatie dificila in campionat

Rapid a pierdut pe teren propriu partida cu Viitorul Pandurii, iar Ovidiu Burcă a explicat că a purtat deja primele discuţii cu antrenorul Daniel Pancu despre situaţia mai puţin fericită pe care o traversează gruparea de sub Podul Grant: ”Am făcut o analiză împreună cu Pancone, împreună cu cei din conducere şi cred că lucrurile sunt destul de clare. Există un blocaj mental. Pentru jucătorii care au venit presiunea de a juca în tricoul Rapidului nu este la îndemână oricărui jucător” a mai spus Ovidiu Burcă.

”Daniel trebuie să îşi dea el lui mai mult timp, trebuie să aibă mai multă răbdare, să fie mai liniştit, mai echilibrat. Eu sunt ferm convins că va reuşi în acest an să creeze o echipă competitiă, este ceea ce ne dorim. 14.58 Şi dacă la finalul anului vom promova, vom fi foarte fericiţi. Dacă nu vom promova şi vom vedea că s-a creat o echipă competitivă, că avem speranţe pentru viitor, vom fi foarte mulţimiţi” a mai adăugat preşedintele giuleştean.

Afla mai multe despre: tano bonninrapidburca 

viewscnt
Articole similare