Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid - Viitorul Pandurii 1-2. Surpriză uriaşă în Regie

VIDEO | Rapid - Viitorul Pandurii  1-2. Surpriză uriaşă în Regie

Liga 2

Comentarii

Rapid a pierdut pe ”teren propriu” în Regie partida cu Viitorul Pandurii. Manole şi-a marcat un autogol, iar Prejmerean a adus victoria oaspeţilor în repriza secundă. Pentru giuleşteni a marcat Sefer cu largul concurs al portarului Anca Trip.

Învingătorii au marcat prin Manole ’15 şi Prejmerean ‘53.

Pentru FC Rapid a înscris Sefer, în minutul 29.

Tot sâmbătă, Daco-Getica Bucureşti a pierdut cu 0-2 confruntarea de acasă cu Campionii FC Argeş (goluri Năstăsie ’12, ’59 – penalti). În minutul 76, de la gazde a fost eliminat Gheorghe.


LIVE Rapid - Viitorul Pandurii 1-2 (Sefer 28 / Manole-aut 15, Vlad Prejmerean)

FC Rapid a revenit în calculele promovării în Liga 1 după ultimele două victorii consecutive cu Reşiţa (2-1) şi Poli Timişoara (1-0).

”Până acum am oferit doar frânturi. Au fost frânturi de fotbal. Au fost momente de joc foarte bune şi momente în care nu re unosc echipa”, a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Despre lupta la promovare, antrenorul Rapidului a adăugat: ”Sută la sută are faţă (n.r. -  de echipă care se bate la promovare) şi încă nu suntem în efectiv complet”.

O victorie a fotbaliştilor pregătiţi de Daniel Pancu în confruntarea cu Pandurii le-ar permite acestora să ţină pasul cu Turris Turnu Măgurele şi CS Mioveni, formaţii aflate pe primele două locuri ale clasamentului cu 15, respectiv 13 puncte.

Afla mai multe despre: rapidviitorul panduriiliga 2 

viewscnt
Articole similare