Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rapid - Viitorul Pandurii 1-2. Surpriză uriaşă în Regie

VIDEO | Rapid - Viitorul Pandurii  1-2. Surpriză uriaşă în Regie

Liga 2

Comentarii

Rapid a pierdut pe ”teren propriu” în Regie partida cu Viitorul Pandurii. Manole şi-a marcat un autogol, iar Prejmerean a adus victoria oaspeţilor în repriza secundă. Pentru giuleşteni a marcat Sefer cu largul concurs al portarului Anca Trip.

Învingătorii au marcat prin Manole ’15 şi Prejmerean ‘53.

Pentru FC Rapid a înscris Sefer, în minutul 29.

Tot sâmbătă, Daco-Getica Bucureşti a pierdut cu 0-2 confruntarea de acasă cu Campionii FC Argeş (goluri Năstăsie ’12, ’59 – penalti). În minutul 76, de la gazde a fost eliminat Gheorghe.


LIVE Rapid - Viitorul Pandurii 1-2 (Sefer 28 / Manole-aut 15, Vlad Prejmerean)

FC Rapid a revenit în calculele promovării în Liga 1 după ultimele două victorii consecutive cu Reşiţa (2-1) şi Poli Timişoara (1-0).

”Până acum am oferit doar frânturi. Au fost frânturi de fotbal. Au fost momente de joc foarte bune şi momente în care nu re unosc echipa”, a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Despre lupta la promovare, antrenorul Rapidului a adăugat: ”Sută la sută are faţă (n.r. -  de echipă care se bate la promovare) şi încă nu suntem în efectiv complet”.

O victorie a fotbaliştilor pregătiţi de Daniel Pancu în confruntarea cu Pandurii le-ar permite acestora să ţină pasul cu Turris Turnu Măgurele şi CS Mioveni, formaţii aflate pe primele două locuri ale clasamentului cu 15, respectiv 13 puncte.

viewscnt
Articole similare
Cat au investit spaniolii pana acum la Dinamo. Suporterii prin Programul DDB, singurii care tin...