Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Magnus Johansson când a fost întrebat despre eventuala sa plecare de la CSM: "Asta e realitatea aici"

VIDEO | Răspunsul lui Magnus Johansson când a fost întrebat despre eventuala sa plecare de la CSM: "Asta e realitatea aici"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti se pregăteşte pentru cel de-al doilea meci din grupele Ligii Campionilor. Campioana României va juca duminică, de la ora 19:00, în Germania, contra lui Bietigheim, în direct la Telekom Sport 1.

"Bietigheim are în componenţă multe jucătoare germane, dar şi jucătoare din alte ţări. E o echipă bună, solidă, are jucătoare bune pe fiecare post, dar noi avem o şansă bună să câştigăm. Am avut probleme şi în atac la ultimul meci, cu ultima pasă, cu aruncarea, dar acum muncim din greu în fiecare zi, antrenăm apărarea şi o vom îmbunătăţi" , a declarat antrenorul CSM-ului.

Întrebat dacă se teme de o eventuală demisie, Magnus Johansson a declarat că nu-şi simte posul ameninţat: "Ştiam aceste lucruri când am venit aici, aceasta e realitatea aici. Mă bucur de fiecare zi petrecută la CSM. Trebuie să câştigăm meciuri, dar nu îmi e frică. Mă bucur că sunt în România, în Bucureşti şi dau totul în fiecare zi. Toată lumea are presiune, clubul, eu, ca antrenor. Dacă nu câştigi, e o presiune mare. Suntem o echipă nouă, trebuie să luptăm, să ne chinuim în fiecare zi. Nu suntem fericiţi cu această situaţie".

Afla mai multe despre: csm bucuresticsmliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare