Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Vintilă, după ironiile lui Victor Piţurcă: "Eu aşa am fost educat"

VIDEO | Răspunsul lui Vintilă, după ironiile lui Victor Piţurcă: "Eu aşa am fost educat"

FCSB

Comentarii

FCSB - Universitatea Craiova este meciul care închide anul în Liga I. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite pe telekomsport.ro.

Înaintea meciului direct, Victor Piţurcă l-a ironizat pe omologul său de pe banca FCSB-ului, despre care a lăsat de înţeles că n-are niciun cuvânt de spus la echipa, iar fornula de start ar fi făcută chiar de Gigi Becali (DETALII AICI).

"Războiul psihologic poate fi început de cineva, dar trebuie continuat. Iar eu nu continui niciun război psihologic, eu îl respect pe domnul Piţurcă pentru ce a făcut pentru fotbalul românesc, pentru ce face şi ce va face de acum încolo. Îl respect pentru că este mai mare ca mine şi aşa am fost educat, să respect oamenii mai în vârstă şi mai valoroşi.

Îmi doresc sau cel puţin am încercat de când am apărut în faţa dumneavoastră să am un discurs elegant, educat vizavi de ceilalţi participanţi la competiţie. Din pepeni nu mă mai scoate nimic. Eu îmi văd de treaba mea, îmi văd de echipa mea. Nu am de ce să mă simt jignit, este părerea unui om, atât.

Bine ar fi să terminăm cu o victorie pentru că, în primul rând, ne-am consolida poziţia în clasament, prezenţa în play-off şi până la următorul joc cam cu asta rămâi, te hrăneşti cu ultima impresie" , a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: vintilafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare