Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul oferit de Teja după criticile patronului: "Nu poţi să fii fericit" Ce comparaţia a găsit pentru situaţia echipei sale

VIDEO | Răspunsul oferit de Teja după criticile patronului: "Nu poţi să fii fericit" Ce comparaţia a găsit pentru situaţia echipei sale

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB nu a fost atât de deranjat de declaraţiile lui Gigi Becali de după remiza de la Ovidiu.

Finanţatorul roş-albaştrilor îşi numise jucătorii mortăciuni după ce nu au fost în stare să o bată pe Viitorul şi s-au îndepărtat de titlu. 
 
"Până la urmă este părerea patronului şi respectăm. Dar, normal, nu este uşor ca jucător sau ca antrenor, nu sunt lucruri frumoase, care să te facă fericit. Dar important e să scoţi capul din pământ, ca atunci când greşeşti să recunoşti că greşeşti" a fost răspunsul oferit de Teja. 
 
Teja nu e sigur de postul său deşi Gigi îl asigurase la un moment că tot el va conduce echipa şi în startul sezonului viitor. 
 
"Am început o muncă la FCSB, îmi doresc să fac performanţă atât cât pot, îmi doresc să fac performanţă pentru că sunt condiţii extraordinare la FCSB. Îmi doresc să îmi continui munca. Nu se poate face de la o zi la alta, trebuie să construieşti uşor, uşor, dacă va exista posibilitatea aceasta, cu siguranţă, pentru că orice antrenor îşi doreşte să fie la o echipă de top sau să plece mai sus. Relaţia mea cu jucătorii este una foarte bună şi de respect. Nici Borussia Dortmund nu a câştigat nu ştiu câte campionate în ultima vreme. Nu putem să spunem că e viaţă extrasportivă în Germania. Este legat de strategia echipei, de forma sportivă" a mai adăugat antrenorul vicecampioanei. 
 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbtejagigi becali 

viewscnt
Articole similare