Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratare de zile mari a lui Rivaldinho cu poarta goală. Fiul marelui Rivaldo l-a făcut pe Hagi să-şi pună mâinile în cap

VIDEO | Ratare de zile mari a lui Rivaldinho cu poarta goală. Fiul marelui Rivaldo l-a făcut pe Hagi să-şi pună mâinile în cap

Farul Constanța

Comentarii

Atacantul Viitorului, Rivaldinho, a avut o ratare uriaşă în meciul cu Hermannstadt, de pe urma căreia gazdele şi-ar fi putut dubla avantajul.

VIDEO | Viitorul - Hermannstadt 

Echipa lui Gică Hagi a început perfect partida. Achim s-a plasat la a doua oară şi a marcat în poarta goală, la o fază la care apărarea oaspeţilor a fost visătoare. Totuşi, Viitorul şi-ar fi putut dubla avantajul prin Rivaldinho. 

Fiul marelui Rivaldo a scăpat singur cu portarul advers, Cristiano, iar mingea a rămas cu noroc la atacantul gazdelor. Cu poarta goală, Rivaldinho a mai făcut câteva mişcări în plus, iar oaspeţii au închis poarta. 

Rivaldo a şutat mai intâi în blocajul unui adversar, ca mai apoi mingea trimisă cu capul să fie scoasă de pe linia porţii. 

Înaintea acestui meci, Viitorul Constanţa este prima în play-out, cu 27 de puncte, având o singură înfrângere în această stagiune de play-out, etapa trecută, pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, scor 0-1.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt este neînvinsă după trei dueluri, cu o victorie şi două egaluri, dar are mari probleme privind obţinerea licenţei pentru rămânerea în Liga 1 şi din sezonul viitor, dacă va reuşi acest lucru şi pe teren.

Afla mai multe despre: rivaldinhoviitorul 

viewscnt
Articole similare