Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratare monumentală în partida amicală pierdută de Astra Giurgiu, cu Viktoria Koln, scor 1-4. A vrut să dribleze toată asistenţa

VIDEO | Ratare monumentală în partida amicală pierdută de Astra Giurgiu, cu Viktoria Koln, scor 1-4. A vrut să dribleze toată asistenţa

Fotbal

Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut partida amicală disputată luni, în cantonamentul din Antalya, scor 1-4 (1-3), disputată împotriva formaţiei din liga a treia din Germania, Viktoria Koln. Faza meciului a fost oferită de un jucător al nemţilor, care "a călcat pe şireturi" în faţa porţii goale.

Un atacant al nemţilor a reuşit să rateze lamentabil cu poarta goală după ce a ridiculizat apărarea astralilor. A depăşit un fundaş advers, a trecut şi de portar, a ţinut mingea aproape de el, chiar dacă şi-a închis unghiul, însă a vrut să arată că ştie cu "varza" mai multe decât poate. În loc să tragă la poartă, şi-a mai făcut un dribling spre centrul porţii, însă nu se aştepta ca în calea fericirii sale să apară un alt fundaş al Astrei, care s-a aruncat la sacrificiu.

Degeaba a cerut lovitură de la 11 metri pentru un presupus henţ - până şi arbitrul şi-a dat seama că fotbalistul "şi-a făcut-o cu mâna lui".

Viktoria Koln este campioana partidelor amicale. Înainte de acest 4-1 administrat Astrei, Viktoria Koln mai învinsese pe Budaorsi, scor 6-1, şi  pe TuRU Dusseldorf, tot 6-1. În schimb, în clasamentul ligii a treia, Koln se bate la retrogradare, fiind pe locul 16 din 20.

Unicul gol al Astrei a fost marcat de Denis Alibec, după o un şut cu exteriorul la colţul lung.

Astra va juca următorul meci amical pe 16 ianuarie, cu echipa maghiară de ligă secundă Szeged.

Afla mai multe despre: astra giurgiu 

viewscnt
Articole similare