Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Război între prieteni. Vlădoiu şi Belodedici, faţă în faţă înaintea Derbiului de România: "Nu vă mai daţi aşa superiori, că nu sunteţi"

VIDEO | Război între prieteni. Vlădoiu şi Belodedici, faţă în faţă înaintea Derbiului de România: "Nu vă mai daţi aşa superiori, că nu sunteţi"
Comentarii

Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici au prefaţat pentru Telekom Sport duelul de duminică dintre Dinamo şi FCSB. Derby de România este programat de la ora 21:00 şi va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Foşti adversari în Eternul derby în sezonul 1998-1999, respectiv coechipieri în sezonul 2000-2001, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici au rămas foarte buni prieteni. Totul până la derbi. Când vine vorba de rivalitatea dintre FCSB şi Dinamo, spiritele se încing imediat. La fel a fost şi de această dată - nu a fost nevoie decât ca Belodedici să aducă vorba de poziţia din clasament.

Vlădoiu: Nu contează, ăsta e un derby, nu avem treabă cu locul din clasament. Locul e mincinos, nu spune adevărata valoare a lui Dinamo. O să vedeţi de duminică încolo...

Belodedici: Ştiţi cum e, şi în Cupa României s-a văzut. Echipele din prima ligă şi echipele din liga a treia... Când joci cu echipă din liga a treia, nu poţi să ieşi la capăt cu ele. Aşa e şi acum.



Vlădoiu: Staţi cuminţi, nu mai fiţi aşa de ... nu vă mai daţi aşa superiori, că nu sunteţi. Doar locul în clasament vă avantajează puţin. Aveţi un vârf care face diferenţa, luat tot de la Dinamo cu ceva timp în urmă. Ăsta vă salvează. Că fără golurile lui, eraţi la fel ca şi Dinamo.

Cei doi şi-au amintit şi de perioada în care erau coechipieri, în sezonul 2000-2001. Pentru ambii, victoria Stelei cu 4-1 în faţa lui Dinamo rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri din carieră. "Am fost colegi, am câştigat campionatul. Am fost fericit, am dat şi trei goluri... Îmi vine să îmi dau palme acum, că am dat trei goluri împotriva lui Dinamo. Că nu aş fi făcut-o, dacă trăiam şi simţeam ce simt acum pentru Dinamo. N-aş fi făcut-o", a spus Vlădoiu la Telekom Sport.

Măcar într-o privinţă s-au pus de acord Vlădoiu şi Belodedici - un rezultat de egalitate între Dinamo şi FCSB ar fi bun pentru ambele echipe.

Belodedici: Terenul nu este în condiţii tocmai bune şi o să îi dezavantajeze.

Vlădoiu: Asta e problema noastră, ne văităm de terenuri. Noi am jucat pe terenuri mult mai proaste şi nu ne-am mai văitat. Nu contează cum vă batem, pe teren bun sau prost, important e să batem. Dar mă mulţumesc şi cu un egal, în situaţia actuală.

Belodedici: Eu cred că un rezultat de egalitate, până la urmă o să fie un egal

Vlădoiu: Să te audă Dumnezeu. E bun, dar eu cred că îi vom bate. Sunt ferm convins că ne vom mobiliza.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoderbi de romaniavladoiubelodedici 

viewscnt
Articole similare