Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Răzvan Gavriloaia: ”Nu avem nevoie de prea multe antrenamente. Calitatea echipei este evidentă!”

VIDEO Răzvan Gavriloaia: ”Nu avem nevoie de prea multe antrenamente. Calitatea echipei este evidentă!”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 29-20 (13-10), formaţia poloneză Wisla Plock, în cea de-a şasea etapă din Grupa D a Ligii Campionilor.

La finalul partidei, Răzvan Gavriloaia a declarat:

”La calitatea care este în echipă, nu era nevoie de prea multe antrenamente. Într-adevăr, aveam aşa nişte necunoscute înaintea meciului acesta, nu ştiam cum, în ce formă fizică şi cât de montaţi mental suntem cu toţii după ce am stat separaţi o săptămână, dar se pare că a fost de bun augur. Pauza asta nu ne-a dat înapoi şi suntem în continuare pe acelaşi drum pe care am mers până la pauza echipelor naţionale. Ne bucurăm, e o victorie mai confortabilă decât ne aşteptam, sincer. Scorul vorbeşte de la sine. 20 de goluri primite înseamnă că apărarea cu poarta şi-au făcut foarte bine treaba. Şi 29 înscrise e un scor normal pentru atacul nostru, în condiţiile în care jucăm acasă.

Noi sperăm să facem un parcurs cât  mai lung şi vom face ca fanii noştri să fie mândri de noi şi în acest an. Nu e negativ, pentru ceilalţi, noi ne antrenăm în condiţiile astea, ştim, punem prosop pe jos şi îl ocolim în timpul antrenamentului. E normal pentrui noi şi pentru România, din păcate” a mărturisit handbalistul lui Dinamo la finalul partidei.

Cei mai buni marcatori au fost Kamel Alouini şi Ante Kaduz, cu câte şase goluri, pentru Dinamo, respectiv Ziga Mlakar, cu cinci goluri.

În această etapă se mai joacă Kadetten - GoG (joi) şi Chekhovskie Medvedi - IFK Kristianstad (sâmbătă).

Afla mai multe despre: dinamo bucureştirăzvan gavriloaia 

viewscnt
Articole similare