Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu, contre cu antrenorul advers după calificarea în semifinalele CM al Cluburilor: "Întotdeauna după un meci apare această problemă"

VIDEO | Răzvan Lucescu, contre cu antrenorul advers după calificarea în semifinalele CM al Cluburilor: "Întotdeauna după un meci apare această problemă"
Comentarii

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Al Hilal, a intrat într-o contră cu antrenorul celor de la Esperance Tunis, la finalul meciului în urma căruia formaţia saudită s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor.

"Am simţit, de pe marginea terenului, că Esperance a încercat să-şi impună jocul încă de la începutul meciului, dar datorită calităţii noastre şi a organizării noastre, i-am împins înapoi după 10-15 minute şi am dominat o bună parte din prima repriză. De asemenea, am avut răbdarea de a plimba mingea şi de a dezechilibra echipa adversă. Când am făcut acest lucru ne-am creat ocazii importante şi am ajuns în faţa portarului lor", a declarat Răzvan Lucescu.

La finalul meciului, antrenorul celor de la Esperance Tunis, Moin Chaabani, a declarat că diferenţa a fost făcută de faptul că Al-Hilal dispune de un buget mai mare şi, implicit, de jucători mai valoroşi. Răzvan Lucescu a explicat, însă, că lucrurile nu stau chiar aşa.

"Întotdeauna după un meci apare această problemă dacă sunt sau nu bani. OK, banii îţi pot aduce calitate, dar în acelaşi timp este şi munca unui grup, ambiţia şi felul în care această echipă a evoluat până acum şi ştiţi foarte bine că la final, rezultatul nu este oferit de bani", a mai spus Răzvan Lucescu.

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, s-a calificat în semifinale la CM al Cluburilor

Al Hilal (Arabia Saudită), echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi campioană a Asiei, a învins formaţia Esperance Tunis, campioana Africii, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinale la Cupa Mondială a Cluburilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gomis, în minutul 73.

Al Hilal va da piept, în semifinale, la 17 decembrie, cu Flamengo, campioana Americii de Sud.

În cealaltă semifinală se vor întâlni câştigătoarea meciului Monterrey – Al Sadd şi echipa Liverpool, campioana Europei. Meciul va avea loc la 18 decembrie.

Finala va avea loc la 21 decembrie, meciul pentru locul 3, tot la 21 decembrie, iar cel pentru locul 5, la 17 decembrie.

Ultimele trei ediţii ale competiţiei mondiale a cluburilor au fost câştigate de Real Madrid. Spaniolii nu au mai reuşit câştigarea Ligii Campionilor în acest an, astfel că Europa este reprezentată de noua deţinătoare a trofeului, Liverpool.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare