Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin a impresionat încă de la primul meci la Cagliari! I-a cucerit pe italieni după doar 45 de minute: "Clubul a făcut o afacere extraordinară"

VIDEO | Răzvan Marin a impresionat încă de la primul meci la Cagliari! I-a cucerit pe italieni după doar 45 de minute: "Clubul a făcut o afacere extraordinară"

Serie A

Comentarii

Noul mijlocaş al lui Cagliari, Răzvan Marin (24 de ani), a impresionat în primul meci jucat în echipa antrenată de Eusebio Di Francesco. Fosul fotbalist al Viitorului a evoluat 45 de minute în meciul de pregătire cu Olbia, încheiat cu victoria cu 1-0 a lui Cagliari, şi a fost lăudat pentru ce a făcut pe teren.

Răzvan Marin, la primul meci pentru Cagliari. Cum s-a decurcat românul

Echipele de start:

  • Cagliari (prima repriză): Vicario, Faragò, Pisacane, Klavan, Lykogiannis, Nandez, Ladinetti, Caligara, Delpupo, Simeone, Joao Pedro.
  • (A doua repriză): Vicario (84 'Cabras), Faragò (80' Conti), Pisacane (65 'Boccia), Klavan (80' Cusumano), Lykogiannis (65 'Michelotti), Nandez (80' Kanyamuna), Răzvan Marin, Rog, Gagliano, Pavoletti (84 'Masala), Joao Pedro (65' Pinna) - Antrenor: Di Francesco
  • Olbia (prima repriză): Van der Wiel, Della Bernardina, Emerson, Pisano, Arboleda, Pennington, Occhioni, Biancu, Doratiotto, Moro, Cocco.
  • (A doua repriză): Van der Want (63 'Barone), Dalla Bernardina (63' Marroni), Altare, La Rosa, Cossu, Lella, Giandonato, Vallocchia, Pitzalis, Cocco (63 'Di Paolo), Demarcus - Antrenor: Canzi.

A marcat: 77 'Rog.

Centotrentuno.com analizat prestaţia lui Răzvan Marin, din a doua repriză: "Răzvan Marin a fost singura noutate din lotul prezentat publicului de la Aritzo la meciul cu Olbia, dar ce prezenţă frumoasă! Încercând să-şi facă loc la Cagliari, în perioada de adaptare, Răzvan Marin s-a integrat perfect în sistemul de joc. Şi-a găsit colegii cu pase precise, a coborât între mijlocaşi pentru a dicta jocul şi a fost aplaudat. Pe scurt, Cagliari a făcut o afacere extraordinară", au notat jurnaliştii italieni. 

Răzvan Marin, care nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru dubla cu Irlanda de Nord, scor 1-1, şi Austria, îşi va continua pregătirile cu Cagliari la Assemini Sports Center.

Răzvan Marin, împrumutat la Cagliari de Ajax

Clubul Cagliari a anunţat oficial, luni, transferul mijlocaşului Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam. Jucătorul român a venit sub formă de împrumut cu opţiune de a semna un acord valabil până la 30 iunie 2025.

”În primul rând, sunt fericit să fiu aici. Am acceptat datorită proiectului şi pentru încrederea pe care am primit-o de la toată lumea. Am avut, de asemenea, o primire călduroasă din partea fanilor. Sunt foarte fericit să fiu aici.

Pasez foarte bine, şutez foarte bine de la distanţă, am o viziune foarte bună a jocului, inteligenţă în teren... acestea sunt principalele mele calităţi. Celelalte, fanii le vor vedea pe teren.”, a declarat Răzvan Marin la prezentarea oficială. 

Afla mai multe despre: razvan marinrazvan marin cagliari 

viewscnt
Articole similare