Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Răzvan Pleşca GENIAL: ”Mă simt prost faţă de cei de la Botoşani...” Motivul este unul incredibil

VIDEO Răzvan Pleşca GENIAL: ”Mă simt prost faţă de cei de la Botoşani...” Motivul este unul incredibil

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, duminică, pe teren propriu, cu FC Botoşani, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Portarul gazdelor, Răzvan Pleşca a fost desemnat omul meciului: ”Mă simt puţin cam prost faţă de cei de la Botoşani, pentru că am mai fost omul meciului o singură dată în campionatul acesta, în tur, tot la Botoşani, şi eu am şi  jucat acolo, nu vreau să creadă oamenii că am ceva cu ei” a glumit Pleşca, după meci.

”Nu e normal ca un meci decisiv pentru play-off, pe care noi trebuia să-l câştigăm sau în care noi trebuia să avem iniţiativa, nu e normal ca eu să fiu jucătorul cel mai remarcat din echipa noastră. Trebuia să câştigăm astăzi sau să încercăm să câştigăm, nu e normal să ne domine Botoşani, o echipă care e în spatele nostru în clasament, la 4 puncte şi să ne domine la noi acasă. Asta e problema la noi, facem câteva rezultate bune, apoi apare o relaxare. Astăzi ei au fost echipa mai motivată şi au arătat de parcă ei chiar îşi doresc să joace în play-off şi noi nu” a mai completat eroul medieşenilor în acest meci.

În minutul 13, Pleşca a apărat penaltiul executat de Rodriguez.

În tribunele stadionului din Mediaş s-a aflat şi fostul antrenor dinamovist Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: răzvan pleşca 

viewscnt
Articole similare