Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia fanilor lui Manchester United la finalul umilinţei cu Tottenham. Mourinho în centrul atenţiei

VIDEO | Reacţia fanilor lui Manchester United la finalul umilinţei cu Tottenham. Mourinho în centrul atenţiei

Manchester United

Comentarii

Manchester United a pierdut categoric derby-ul de luni seara, 0-3 cu Tottenham Hotspur pe Old Trafford. A fost cea mai usturătoare înfrângere suferită vreodată de o echipă antrenată de Jose Mourinho, pe teren propriu.

La cateva zeci de secunde după fluierul final al meciului, Jose Mourinho, tehnicianul celor de la Manchester United a fost surprins de camerele televiziunii britanice îndreptându-se către fanii de la una dintre peluze. Reacţia suporterilor a fost absolut senzaţională.

Mourinho a simţit momentul şi i-a aplaudat, vizibil impresionat, vreme de câteva zeci de secunde apoi a ridicat un fular cu Manchester United şi s-a îndreptat spre ieşire.

 

 

O parte a fanilor încă rămaşi pe stadion i-au strigat numele antrenorului portughez, aflat în cel mai dificil moment al său de când a sosit pe Old Trafford.

 

 

La conferinţa de presă de după partida, Jose Mourinho a reacţionat: ”Fanii noştri nu citesc ziarele, fanii noştri nu se uită la televizor, toţi fanii noştri sunt mult mai inteligenţi de atât. Au răspuns astăzi într-o manieră fantastică!” a explicat antrenorul portughez, care rămâne cu trei puncte după primele trei runde din Premier League.

În ciuda rezultatelor proaste din ultima vreme, loialii fani ai ”diavolilor” par să fie alături de tehnicianul portughez. 

Afla mai multe despre: manchester unitedjose mourinhofani 

viewscnt
Articole similare