Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia fermă a lui Ivan cănd a fost întrebat de oferta de la FCSB: "Nu am nicio legătură cu acest club!"

VIDEO | Reacţia fermă a lui Ivan cănd a fost întrebat de oferta de la FCSB: "Nu am nicio legătură cu acest club!"
Comentarii

Andrei Ivan a sosit în România pentru a onora convocarea la selecţionata U21 şi a oferit un răspuns ferm după speculaţiile lansate de patronul FCSB, Gigi Becali.

Acesta precizase că a făcut o ofertă de 1,8 milioane de euro în schimbul jucătorului împrumutat de FC Krasnodar la Rapid Viena, căruia ar fi dispus să-i ofere un salariu imens pentru Liga 1 (26.000 de euro pe lună). Ivan spune însă că nici nu vrea să audă de FCSB sau de o revenire în Liga 1, fiind convins că va rămâne definitiv la Rapid Viena.

"Nu vreau să comentez nimic despre Steaua (n.r. FCSB), nu am legătură cu acest club, sunt sub contract cu Rapid Viena şi nu vreau să comentez mai multe.

Mi se pare un nivel mai ridicat decât în România şi pentru mine e important să joc în străinătate, nu vreau să mă întorc curând în România.



Antrenorul are încredere în mine, de când sunt acolo am facut o figură foarte frumoasă, şefii de acolo au încredere în mine şi sperăm să terminăm pe podium anul acesta
", a declarat Andrei Ivan la sosirea în ţară.

Ivan a vorbit şi despre dubla selecţionatei U21, cu Ţara Galilor şi Liechtenstein, care poate duce naţionala de tineret la Euro 2019.

"Sunt fericit că domnul Rădoi m-a convocat din nou. Sperăm să câştigăm ambele meciuri şi să ne calificăm la Euro. Primul meci este cel mai important, dacă luăm cele 3 puncte eu zic că va fi uşor următorul meci şi vom vedea ce o să fie.

România nu s-a mai calificat de 20 de ani şi o să fim fericiţi, sper să facem toată România fericită
", spune Andrei Ivan.


 

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbtransferrapid viena 

viewscnt
Articole similare