Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Andrei Radu după egalul cu Belgia: "Nu am mai ţinut discurs în vestiar, dar le-am spus asta"

VIDEO | Reacţia lui Andrei Radu după egalul cu Belgia: "Nu am mai ţinut discurs în vestiar, dar le-am spus asta"

Echipa națională

Comentarii

Portarul Andrei Radu, căpitanul echipei naţionale de tineret, a mărturisit la finalul meciului încheiat la egalitate împotriva Belgiei că de această dată nu a mai ţinut discurs în vestiar, dar le-a cerut colegilor săi să fie concentraţi.

"Încă o dată am demonstrat că merităm să mergem la Euro. De data asta nu am mai ţinut un discurs, dar le-am spus că trebuie să fim foarte concentraţi. Am dat dovadă de un sacrificiu extraordinar.

Noi mergem acolo foarte motivaţi, putem să facem faţă oricărui adversar. Am obţinut rezultate extraordinare şi trebuie să obţinem şi în martie rezultate extraordinare. Noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Suntem un grup unit, toată lumea credea într-un egal şi în cele din urmă a venit", a spus Andrei Radu, la finalul meciului.

Reprezentativa under 21 a României a terminat la egalitate, scor 3-3, partida amicală disputată la Cluj-Napoca, joi, în compania naţionalei similare a Belgiei, meci la care a revenit pe final de la 1-3. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Cools ’35, Iseka ’56 şi Mbenza ’59. Tricolorii au înscris prin Drăguş ’45, Olaru ’90 şi Ciobanu ‘90+3.

Afla mai multe despre: raduromaniabelgia 

viewscnt
Articole similare