Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Cristiano Bergodi după ce U Craiova a bătut-o pe Gaz Metan şi a urcat pe primul loc în Liga 1

VIDEO | Reacţia lui Cristiano Bergodi după ce U Craiova a bătut-o pe Gaz Metan şi a urcat pe primul loc în Liga 1
Comentarii

Cristiano Bergodi (52 de ani), antrenorul Craiovei, a reacţionat la finalul victoriei pe care echipa sa a obţinut-o împotriva lui Gaz Metan, la Mediaş, 2-1. Antrenorul oltenilor şi-a lăudat elevii şi a discutat şi despre următoarea partidă, cu FCSB.

Craiova a urcat, cel puţin temporar, pe primul loc în Liga 1. Oltenii au câştigat cu Gaz Metan, 2-1, şi sunt lideri, cu 38 de puncte, dar CFR are un meci mai puţin. Campioana se deplasează la Astra, o deplasare grea. Bergodi a vorbit şi despre accidentarea lui Mihai Bălaşa.

"(n.r. - despre Bălaşa) Nu ne-am îngrijorat pentru că a jucat Cosic şi a jucat foarte bine.

Am pregătit meciul bine, chiar dacă nu am jucat aşa bine. Am avut ocazii bune, dar şi ei au avut bară. Important este că am câştigat, este cel mai important. Nu am ţinut mingea cum am fi vrut, să plimbi mingea, să joci şi pe bandă. Ei, în prima repriză, au închis toate spaţiile. Doar atacuri poziţionale. După eliminare, am deschis benzile. În general, am avut ocazii bune, puteam marca mai multe goluri. Gaz Metan a avut şi ea ocazii, dar cred că am meritat victoria. Este foarte important că suntem la a patra victoria, iar acum urmează un meci foarte important cu FCSB. Trebuie să fim bucuroşi că am câştigat la Mediaş.

(n.r. - despre partida cu FCSB) E un meci foarte greu, o echipă care joacă, tehnică, iese la joc, iar acest lucru poate fi bine pentru noi, în general. Poate fi un alt meci foarte frumos, precum cel de la CFR Cluj"
, a spus Cristiano Bergodi, la Telekom Sport, după meci.

După Gaz Metan - U Craiova 1-2, oltenii lui Bergodi au urcat pe primul loc în Liga 1, cu 38 de puncte, în timp ce CFR a căzut pe locul doi, cu 36 de puncte, dar cu un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiovareactie 

viewscnt
Articole similare