Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Ianis Hagi după primul meci ca titular în Champions League: "Am dat 100%" Ce promisiune le face mijlocaşul suporterilor

VIDEO | Reacţia lui Ianis Hagi după primul meci ca titular în Champions League: "Am dat 100%" Ce promisiune le face mijlocaşul suporterilor

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul a avut o evoluţie apreciată în partida cu Napoli în care pe final a ratat o mare ocazie de a aduce victoria echipei sale.

Românul marcase şi în weekend de două ori pentru Genk în campionat, iar împotriva italienilor a fost folosit din primul minut de Felice Mazzu. La precedentul joc în Champions League, Ianis fusese întrodus pe teren în minutul 72. 

"Am dat 100%, puteam chiar să câştigăm, cu toate că şi ei au avut unele ocazii. Acest rezultat de egalitate este unul bun pentru noi. Ai avut o mare ocazie de a înscrie, ce s-a întâmplat? Nici măcar nu am văzut, pentru că aveam doi fundaşi în faţa mea, am încercat să ridic mingea şi să înscriu dar am fost pe aproape" a declarat fotbalistul de 20 de ani.
 
Remiza cu Napoli a fost singura bucurie a fanilor campioanei Belgiei din ultima perioadă. Genk şi-a dezamăgit suporterii în acest început de sezon. E abia pe locul 7 în campionat, iar în prima etapă a grupelor Ligii a pierdut la scor în faţa lui Red Bull Salzburg. 
 
"Sper că a fost un meci bun şi pentru fanii noştri şi sper ca în viitorul apropiat să vină şi victoria. Poţi compara adversara de acum cu Salzburg? Sunt echipe dificile, cu care am avut meciuri grele, cu stiluri diferite. Dar Napoli este Napoli. Sunt o echipă bună dar, aşa cum am mai spus, a fost doar primul meci, poate nu am fost pregătiţi 100% cu ceea ce înseamnă Champions League dar acum ştim despre ce este vorba şi uşor, uşor, gândind pozitiv, vom ajunge şi la victorii" a completat Ianis. 
 
 

 

Afla mai multe despre: ianis hagichampions leaguegenk,  

viewscnt
Articole similare