Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Rednic, după dezvăluirile făcute de fostul medic al lui Dinamo. Ce spune despre haosul din lotul "câinilor": "Să-şi facă şi Negoiţă o analiză"

VIDEO | Reacţia lui Rednic, după dezvăluirile făcute de fostul medic al lui Dinamo. Ce spune despre haosul din lotul "câinilor": "Să-şi facă şi Negoiţă o analiză"

Dinamo București

Comentarii

În urma dezvăluirilor făcute de fostul medic al lui Dinamo, Adrian Motoacă, despre jucătorii clubului din Ştefan cel Mare care pierd nopţile în cantonamente, în frunte cu Mihai Popescu, Mircea Rednic a vorbit şi el despre fosta sa echipă.

"În primul rând, Negoiţă ar trebui să îşi facă el o analiză la tot ce a făcut în ultimul an. În perioada mea, nu se întâmpla aşa ceva. Şi dacă era să fi rămas, sigur nu se ajungea la eforturile pe care le fac suporterii. Nu ajungeau să ia îmrpumut de la nu ştiu ce spaniol. Lucrurile erau altfel.

Eu sunt aici, mă simt foarte bine, sunt sprijinit chiar dacă am trecut prin clipe grele, chiar dacă nu au fost rezultate şi vreau să realizăm obiectivul. Îmi pare rău că trebuie să amintesc pentru ceea ce s-a întâmplat în Cupă, dar a trebuit să aleg. Şi la ora la care am jucat azi, cum aţi spus că am jucători nu bătrâni, experimentaţi şi nu puteam să ... Efortul  era mai mare şi sacrificam punct sau puncte aici la Ploieşti.

Nu exista aşa ceva pe vremea mea la Dinamo. Problema cu jucătorii care sunt acum aşa zişi lideri, pe vremea mea nici nu erau acolo. Şi cel care a dat interviu. L-am scos din lot şi a plecat în Scoţia. Nu aveai cum să faci, e vorba de dispiclină, de respect. Şi când nu este discplină şi respect, se întâmplă ce se întâmplă" , a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: rednicpoli iasi 

viewscnt
Articole similare