Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Teixieira când află că Dică va fi "evaluat" de Becali: "Dacă aşa a spus..."

VIDEO | Reacţia lui Teixieira când află că Dică va fi "evaluat" de Becali: "Dacă aşa a spus..."

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au remizat din nou, scor 1-1, şi au ajuns astfel la al şaselea rezultat de egalitate consecutiv în Liga 1 (ultimele 5 au fost la acelaşi scor - 1-1), iar rezultatul nu-i mulţimeşte pe jucătorii vicecampioanei, deşi a fost obţinut în deplasare.

Portughezul Filipe Teixeira spune că obiectivul echipei a fost victoria în Gruia, dar că se consolează cu faptul că FCSB şi-a păstrat primul loc în clasament şi după acest meci.

Rezultatul nu l-a mulţumit nici pe patronul Gigi Becali, care a anunţat că nici Dică nu mai poate fi atât de sigur de postul său, iar tehnicianul va fi evaluat după încheierea turului în sezonul regulat (etapa 13). "(n.r. râde) Ce sa mai zic? Dacă a spus aşa, aşa să fie...", a reacţionat Teixeira (vezi imaginile în clipul de mai jos, la minutul 1:30).



"Nu suntem mulţumiţi. Am avut obiectiv să mergem la Cluj şi să luăm trei puncte. Din păcate, asta a fost. Am primit iar un gol din fază fixă şi trebuie să lucrăm la acest aspect.

Până la urmă suntem pe primul loc, dar ne doream astăzi trei puncte, să ne distanţăm puţin de locul doi. Asta e, suntem două echipe foarte valoroase, pentru mine cele mai valoroase din România. Sunt mereu meciuri echilibrate între noi.

CFR e cam la fel ca anul trecut, pragmatică. Poate joacă un pic mai bine acum. Nu (n.r. batălia pentru titlu nu se va da doar între CFR şi FCSB), sunt si alte echipe, sunt si multe surprize... Vedem, încă mai avem mult din campionat şi să vedem cine o să fie în playoff. Acolo o să se decida campionatul"
, a declarat Teixeira după CFR - FCSB 1-1.

 

Afla mai multe despre: teixeirafcsbdicabecali 

viewscnt
Articole similare