Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia Simonei Halep după ce a fost din nou invitată să-şi prezinte trofeul pe National Arena

VIDEO | Reacţia Simonei Halep după ce a fost din nou invitată să-şi prezinte trofeul pe National Arena

Tenis

Comentarii

Simona Halep spune că îşi va prezenta cu mare drag trofeul pe National Arena, după ce Federaţia Română de Tenis a anunţat că va organiza un eveniment pe cel mai mare stadion din ţară. Ultima dată, când a câştigat Roland Garros, a ieşit un adevărat scandal, după ce Gabriela Firea - edilul din Bucureşti - a ţinut să-i înmâneze cheia oraşului.

Anul trecut, după ce a câştigat Roland Garros - primul Grand Slam din carieră - Simona Halep şi-a prezentat trofeul pe National Arena, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei. Atunci, au existat însă şi momente mai puţin plăcute. Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, a fost huiduită şi fluierată de suporteri, în momentul în care a urcat pe scenă şi a încercat să-şi asocieze imaginea cu Simona Halep.

Acel episod a rămas în urmă şi, după ce a devenit campioană şi la Wimbledon, Simona este invitată să-şi prezinte din nou trofeul pe National Arena. Fostul lider mondial spune că va merge cu cea mai mare plăcere: ”Dacă va fi nevoie să împart această bucurie cu oamenii, mă voi duce cu mare drag”, a declarat Simona Halep.



De această dată, evenimentul este organizat de Federaţia Română de Tenis, condusă de Ion Ţiriac: ”I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”, a declarat Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare