Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţie ciudată a lui Hagi. Ce a făcut atunci când a fost întrebat de convocarea lui Ianis la Naţională: ”Nu vreau să...”

VIDEO | Reacţie ciudată a lui Hagi. Ce a făcut atunci când a fost întrebat de convocarea lui Ianis la Naţională: ”Nu vreau să...”

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi a fost convocat în premieră la naţionala mare pentru meciurile cu Muntenegru şi cu Lituania, aşa cum tatăl său a sugerat în multe rânduri că ar merita.

Visul lui Gheorghe Hagi de a-şi vedea fiul la naţională se va împlini odată cu dubla cu Muntenegru şi Lituania. Regele a comentat în mai mute rânduri neconvocarea lui Ianis la lot, dar acum că telegrama a sosit, Hagi a refuzat să comenteze. Are motiv întemeiat, până să meargă la Mogoşoaia, Ianis mai are de jucat în campionat, contra Concordiei.

"Nu vreau să discut despre jucătorii de la naţională acum. Trebuie să ne vedem de meciul nostru. După să se ducă unde trebuie să se ducă, dar până atunci nu vreau să comentez, mă interesează meciul cu Chiajna", a declarat Hagi într-o conferinţă de presă. 

Hagi a comentat duelul cu fostul coleg, Dorinel Munteanu. Jocul rezultatelor, cumulat cu victorie a Viitorului, poate duce echipa lui Hagi pe locul doi după această etapă. 

El vine din Germania, eu sin Spania, o să iasă un meci frumos, amândoi carieră mare, câştigători, am câştigat campionatul amândoi, dar fiecare îşi doreşte să câştige", a spus Hagi. 

Afla mai multe despre: hagiianisnaţională. liga i 

viewscnt
Articole similare