Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Betis 0-0. Andaluzii, al treilea sezon fără înfrângere pe Bernabeu. Galacticii au ratat şansa de a urca pe primul loc

VIDEO | Real Madrid - Betis 0-0. Andaluzii, al treilea sezon fără înfrângere pe Bernabeu. Galacticii au ratat şansa de a urca pe primul loc

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a remizat, sâmbătă seară, scor 0-0, pe teren propriu, în faţa echipei Real Betis, în etapa a 12-a din La Liga.

Real Madrid a avut un start de meci excelent, iar Eden Hazard a trimis mingea în plasa după doar şapte minute, după o acţiune excelentă în flancul stâng. Golul belgianului a fost anulat, însă, pe motiv de ofsaid. Galacticii au continuat evoluţia bună în startul meciului, însă nivelul jocului prestat de Real Madrid a scăzut cu trecerea timpului, cele mai periculoase acţiuni din finalul meciului avându-le cei de la Real Betis.

S-a terminat 0-0, iar Real Madrid ratează şansa de a trece peste FC Barcelona în fruntea clasamentului din La Liga, după ce marea rivală a pierdut la Levante, scor 3-1. Barcelona şi Real Madrid se află la egalitate de puncte, dar catalanii au golaveraj mai bun: plus 15, faţă de plus 12, atât cât are rivala de pe Bernabeu.

Real Betis, care a ajuns la trei sezoane consecutive fără eşec pe Santiago Bernabeu, ocupă locul 14 în La Liga, cu 13 puncte.

VIDEO | Real Madrid - Betis 0-0

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, S. Ramos, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Hazard.
Rezerve: Areola - Isco, Jovic, Marcelo, Militao, Vinicius, Valverde.
Antrenor: Zinedine Zidane.

Betis: Robles - Feddal, Sidnei, Mandi - Emerson, Guardado, Bartra, Moreno - Fekir, Canales - Loren.
Rezerve: C. Marin - Barragan, E. Gonzalez, I. Gutierrez, Joaquin, C. Tello.
Antrenor: Joan Rubi.

Min. 7: Gol anulat Real Madrid. Eden Hazard a reuşit să marcheze, dar golul înscris de belgian a fost anulat cu ajutorul VAR. Reluările au arătat că galacticul a fost în poziţie de ofsaid în momentul în care a primit pasa.

Min. 1: A început meciul.

Fără Asensio, James, Bale şi Nacho, Real Madrid primeşte vizita unei echipe care nu traversează un start de sezon prea bun. Cu doar 3 victorii în primele 11 etape, Betis vine după un succes important în faţa celor de la Celta Vigo. Vestea proastă pentru Rubi şi ai săi este că Real Madrid a demolat-o pe Leganes în etapa precedentă, scor 5-0!

  • LIVE VIDEO Real Madrid - Betis Sevilla, sâmbătă de la ora 22:00 la Telekom Sport 2

Oaspeţii de sâmbătă ai Realului din Madrid nu au nicio victorie în deplasare în actuala stagiune. Au marcat doar patru goluri şi au încasat nu mai puţin de 14. Singurul rezultat pozitiv al lui Betis pe teren străin în noua stagiune este o remiză albă pe terenul Osasunei. În schimb, Madridul pe teren propriu are 4 victorii şi o remiză.

Betis are avantajul moral de a fi câştigat la ultimele două vizite pe Bernabeu. A fost 2-0 în mai acest an şi 1-0 în septembrie 2017.

Acestea au fost primele victorii bifate de Betis pe Bernabeu din octombrie 1998 încoace! Înainte de aceste două victorii ale andaluzilor, Real Madrid câştigase 7 meciuri directe la rând pe Estadio Santiago Bernabeu, toate în campionat. ”Nu ştiu dacă există vreo echipă în Spania care a câştigat de trei ori la rând pe Bernabeu, dar asta ne serveşte drept motivaţie. Real a remizat cu Valladoilid şi atât, în rest a câştigat to. Este o echipă mare, evident” a mărturisit Rubi, înainte de acest duel cu Real Madrid.

  • LIVE VIDEO Real Madrid - Betis Sevilla, sâmbătă de la ora 22:00 la Telekom Sport 2

Madrilenii nu vor conta pe serviciile lui Gareth Bale şi James Rodriguez, care s-au antrenat separat în ultimele zile, scrie cotidianul MARCA: ”Mereu sunt jucători care sunt într-o formă mai bună sau mai slabă, dar eu nu am un plan A, B sau C. Asta nu-mi place. Mentalitatea mea se traduce prin a pune mereu în teren cei mai buni jucători pe care îi am la dispoziţie” a mărturisit şi Zidane înainte de meciul cu Betis.

Real Madrid - Real Betis Sevilla este în direct la Telekom Sport, sâmbătă de la ora 22:00. 

Afla mai multe despre: real madridbetis 

viewscnt
Articole similare