Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Real Madrid - Leganes 5-0. Spectacol pe Bernabeu şi mai multă linişte pentru Zidane

  VIDEO Real Madrid  - Leganes 5-0. Spectacol pe Bernabeu şi mai multă linişte pentru Zidane

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a trecut cu scorul de 5-0 de Leganes. A fost spectacol total pe Bernabeu şi un meci care îi dă mai multă siguranţă antrenorului Zidane

Real Madrid a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon, împotriva ultimei clasate, Leganes. În primele 25 de minute, soarta meciului era deja decisă. Rodrygo a deschis balul pe Santiago Bernabeu, din pasa lui Benzema.

Francezul şi-a mai trecut în cont un assist la reuşita lui Kroos. Apoi, Ramos a înscris din penalty şi a bifat al 16-lea sezon consecutiv cu gol marcat în La Liga. Doar el şi Messi au reuşit această performanţă. După pauză, madrilenii au mai punctat de două ori. Benzema a marcat şi el de la 11 metri şi a ajuns la cota 7 în această stagiune. Francezul împarte prima poziţie în clasamentul golgheteruilor cu Gerard Moreno şi Loren.

În prelungiri, Jovic a marcat în premieră în tricoul blanco şi a stabilit scorul final, Real Madrid - Leganes 5 la 0.

LIVE Real Madrid - Leganes 5-0 (Rodrygo 7, Kroos 8, Ramos 24-pen, Benzema 68, Jovic 91)

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Valverde, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Hazard
  • Leganes: Soriano - Buztinza, Tarin, Omeruo, Silva - Awaziem, Rivera -  Braithwaite, Oscar, Rodrigues - En Nesyri

Min 91 Gol Luka Jovic! Sarbul la prima reusita pentru Real Madrid

Min 68. Karim Benzema face 4-0 pentru echipa sa. Apoi este schimbat cu Jovic

Min 24. Real Madrid face 3-0. De această dată, Sergio Ramos punctează din lovitură de la 11 m. Penalty-ul a fost repetat după ce portarul Soriano apărase iniţial lovitura căpitanului madrilen.

Min 8. Al doilea gol al Realui! Benzema pasează decisiv din nou, iar Kroos deviază şi majorează avantajul gazdelor

Min 7. Real Madrid deschide scorul. Filiera Hazard-Marcelo produce o centrare pentru Benzema, iar Rodrygo marchează, îndeplinind o simplă formalitate


Miercuri, Real Madrid primeşte acasă vizita vecinei de cartier, Leganes. Formaţia oaspete vine pe Bernabeuy fără Szymanowski şi Perez, în timp ce gazdele nu vor putea conta pe Nacho, Odriozola şi Asensio. Bale rămâne incert, la fel şi Luka Modric.

Real Madrid e pe locul 6 (cu un meci mai puţin disputat), în timp ce Leganes este ultima clasată (cu doar 5 puncte). Interesant este că Leganes a pierdut ultimele trei meciuri disputate pe Bernabeu, dar anul trecut a reuşit să câştige pe acelaşi teren în faţa Realului, scor 2-1. S-a întâmplat în Copa del Rey, când Eraso şi Gabriel au întors atunci calficarea în favoarea elevilor antrenaţi de Garitano la acea vreme.

  • LIVE VIDEO Real Madrid  - Leganes, miercuri de la ora 22:15, în direct la Telekom Sport

Madridul avea în teren la acel meci fotbalişti ca Isco, Benzema, Asensio, Ramos sau Lucas Vazquez. Cu excepţia lui Asensio, toţi ceilalţi ar putea fi titulari în meciul de miercuri.

Bale, pe picior de plecare

La Madrid nu e nici acum linişte pentru starul galez, Gareth Bale. MARCA susţine că Bale ar putea părăsi Real Madrid pentru campionatul Chinei în iarnă. Sursa citată menţionează că Bale este dorit de Shanghai Shenhua, club care i-ar putea oferi un salariu apropiat de cel de la Real Madrid, adică 17 milioane de euro pe an. De la sosirea sa la Real Madrid în 2013, Bale a jucat doar 53 la sută din meciuri posibile din cauza a 26 de accidentări. Cu toate acestea, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul celor de la Real, Zinedine Zidane, a negat acestă informaţie, declarând că are nevoie de jucătorul galez.

"Se spun multe lucruri, dar noi avem o relaţie bună. Este jucătorul nostru, care face eforturi, se antrenează şi când nu este disponibil atunci are ceva şi punct. Se vorbeşte mult şi despre multe lucruri dar până la urmă important este că toţi ştim valoarea lui când poate juca. Când nu este disponibil, nu este şi nu trebuie să apelăm la scenarii. Avem o relaţie bună şi el este determinat să joace bine pentru echipă'', a declarat Zidane înaintea meciului de miercuri cu Leganes, din campionat.

Leganes a schimbat antrenorul

Real Madrid joacă împotriva unei echipe cu un antrenor nou. Leganes s-a despărţit de Mauricio Pellegrino (48 de ani) şi l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Luis Cembranos. Pellegrino şi-a anunţat în cursul zilei de luni elevii că părăseşte echipa, iar presa spaniolă notează gestul admirabil pe care l-a făcut antrenorul: a renunţat la orice pretenţie financiară, deşi avea de încasat 500 de mii de euro până la vară.

  • LIVE VIDEO Real Madrid  - Leganes, miercuri de la ora 22:15, în direct la Telekom Sport

Luis Cembranos vine de la echipa secundă a lui Leganes şi a mai antrenat în cariera sa formaţii ca Huracan, Cultural Leonesa sau Rayo Vallecano B. Momentan, Cembranos este antrenor interimar. 

Partida dintre Real Madrid şi Leganes va fi transmisă miercuri în direct de Telekom Sport. Meciul va fi comentat de Cristi Petre.

Afla mai multe despre: real madridleganes 

viewscnt
Articole similare