Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid şi Atletico, scor 1-1, în La Liga. Barcelona, echipa care profită cel mai mult de pe urma acestui rezultat

VIDEO | Real Madrid şi Atletico, scor 1-1, în La Liga. Barcelona, echipa care profită cel mai mult de pe urma acestui rezultat

La Liga

Comentarii

Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 1-1, derbiul cu Atletico Madrid, disputat în etapa a 31-a din campionatul Spaniei. Golurile au fost înscrise de Cristiano Ronaldo, respectiv Antoine Griezmann.

La cinci zile de la succesul entuziasmant obţinut pe Allianz Stadium, elevii lui Zinedine Zidane au primit vizita rivalei Atletico, o echipă aflată, de asemenea, în mare formă. Iar debutul meciului a confirmat aşteptările, Cristiano Ronaldo trecând pe lângă deschiderea scorului în minutul 9. Oblak a intervenit, însă, excelent, la fel cum a făcut-o de multe alte ori de-a lungul întâlnirii. Două minute mai târziu, Asensio a nimerit încheietura barelor, după un şut în stilul caracteristic.

A urmat o mare ocazie a oaspeţilor. Koke l-a găsit excelent pe Diego Costa, care a şutat puternic la colţul scurt, dar Keylor Navas şi-a făcut datoria şi a scos în corner. Până la pauză, Marcelo a lovit şi el transversala, după care Oblak a avut o nouă intervenţie de zile mari în faţa lui Carvajal. 

După o primă repriză fără goluri, dar cu două bare şi alte ocazii uriaşe, partea secundă a venit cu două goluri în patru minute. Ronaldo a deschis scorul în minutul 53 şi a ajuns la zece meciuri cu gol marcat, dar Griezmann a egalat după un schimb de pase cu Vitolo. Până la final, doar Sergio Ramos a mai fost aproape de gol, mai întâi din lovitură liberă, apoi printr-o lovitură de cap.

S-a terminat 1-1, rezultat care o ajută pe Barcelona. Cu şapte etape înainte de final, formaţia catalană e lider detaşat, cu 79 de puncte, la un avans de 11 puncte de principala urmăritoare, Atletico, şi la 15 de Real Madrid.


Real Madrid - Atletico 1-1 (Cristiano Ronaldo 53'/Griezmann 57')

Min. 90+1: Sergio Ramos trece de două ori pe lângă golul victoriei, mai întâi din lovitură liberă, apoi cu o lovitură de cap, după un corner.

Min. 57: Schimb de pase între Vitolo şi Griezmann, iar cel din urmă reuşeşte să egaleze.

Min. 53: Gol, Real Madrid! Cristiano Ronaldo deschide scorul pe Santiago Bernabeu, cu un şut expediat din voleu, după o centrare ideală a lui Bale. Este al zecelea meci consecutiv cu gol marcat pentru fotbalistul portughez.

Min. 42: Încă o bară pentru Real Madrid! Marcelo nimereşte transversala din marginea careului de 16 metri; mingea ajunge la Carvajal, care şutează puternic la colţul scurt, însă Oblak are o nouă intervenţie extraordinară.

Min. 28: Koke îi pasează lui Diego Costa printre Ramos şi Varane, iar atacantul braziliano-spaniol pătrunde în careu şi şutează puternic la colţul scurt, însă Keylor Navas scoate în corner. Reluările au arătat că Diego Costa a plecat din poziţie de ofsaid în momentul pasei de la Koke, însă arbitrul nu a observat.

Min. 11: Bară Real Madrid! Marcelo îl găseşte excelent pe Kroos, cu o pasă printre doi adversari, germanul pasează din prima pentru Asensio, iar mijlocaşul ofensiv şutează cu stângul, însă mingea loveşte încheietura barelor. În aceeaşi fază, gazdele au solicitat penalty la Kroos, care a fost călcat de Juanfran în momentul pasei către Asensio.

Min. 9: Prima ocazie importantă îi aparţine grupării blanco! Kroos execută un corner din stânga, Bale deviază cu capul spre a doua bară, iar Ronaldo se desprinde din marcaj şi reia cu genunchiul. Oblak are, însă, o intervenţie excelentă.

Echipele de start:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - L. Vazquez, Kroos, Kovacic, Asensio - Bale, C. Ronaldo.
Rezerve: Casilla - T. Hernandez, Llorente, Casemiro, Modric, Isco, Benzema.

Atletico: Oblak - Juanfran, Savic, Godin, L. Hernandez - Vitolo, Thomas, Saul, Koke - Griezmann, Costa.
Rezerve: Werner - Vrsaljko, Gabi, Montoro, A. Correa, Gameiro, F. Torres.


La cinci zile de la succesul entuziasmant obţinut pe Allianz Stadium, Real Madrid întâlneşte rivala Atletico Madrid, duminică, de la 17:15, pe Santiago Bernabeu, în etapa a 31-a a campionatului Spaniei. Partida este transmisă în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze se vor regăsi şi pe site-ul telekomsport.ro.

Echipa pregătită de Zinedine Zidane primeşte vizita rivalei din oraş într-un moment cum nu se putea mai bun, după ce Cristiano Ronaldo şi compania au făcut show la Torino: 3-0 cu Juventus, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. La rândul lor, elevii lui Diego Simeone vin, de asemenea, după o victorie fără gol primit în cupele europene, 2-0 cu Sporting Lisabona, pe Wanda Metropolitano, în turul sferturilor de finală ale Ligii Europa.

Real Madrid - Atletico Madrid se vede în direct la Telekom Sport 1

Aproape calificate în semifinalele celor două competiţii europene, Real şi Atletico vor pune şi mai mult accent pe meciul de duminică. Aflate la nouă, respectiv 13 puncte de liderul Barcelona, cu opt meciuri rămase de jucat, Atletico şi Real îşi dispută poziţia secundă în La Liga. O victorie ar apropia-o pe echipa blanco la doar un punct de rivală, în timp ce un eventual succes o duce pe Atletico la şapte puncte avans de Real.

Speranţele celor două echipe se leagă de "şeptari"

"De pe ce planetă a venit?", "Juventus se înclină în faţa sa", "toată lumea în picioare pentru el". Sunt doar câteva dintre reacţiile presei internaţionale după prestaţia stelară avută de Cristiano Ronaldo contra lui Juventus, meci în care portughezul a înscris dintr-o foarfecă spectaculoasă şi a mai reuşit un gol şi o pasă decisivă. De el se leagă şi speranţele pentru derbiul cu Atletico. În ciuda startului ezitant de sezon, Ronaldo e cel mai bun marcator din primele cinci campionate ale Europei, cu 39 de goluri, iar în La Liga s-a apropiat la doar patru reuşite de Leo Messi, care a înscris de 26 de ori. Titlul de golgheter al Spaniei este încă un motiv pentru care Cristiano Ronaldo va da totul contra lui Atletico.

La rândul lui, atacantul francez Antoine Griezmann este al patrulea în topul marcatorilor din campionatul Spaniei, cu 17 goluri, dar şi opt assist-uri, şi a marcat un gol şi la mijlocul săptămânii, în faţa lui Sporting.

În tur, cele două echipe au remizat, scor 0-0, în primul derbi al Madridului jucat pe noul stadion al celor de la Atletico.

Derbiul capitalei Spaniei se va disputa duminică, de la 17:15, în direct la Telekom Sport 1. Toate detaliile, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: madridrealatletico 

viewscnt
Articole similare