Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Sociedad a pierdut prima poziţie în Spania. Cadiz - Atletico Madrid 1-4. Rezumatele zilei din La Liga

VIDEO | Real Sociedad a pierdut prima poziţie în Spania. Cadiz - Atletico Madrid 1-4. Rezumatele zilei din La Liga
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Betis - Levante 3-1

Betis a întors rezultatul cu Levante în mai puţin de zece minute. Mustafi a deschis scorul pentru codaşa din La Liga. Betis şi-a revenit de-abia în repriza secundă.Juanmi a reuşit hattrickul, primul din cariera sa. Atacantul a restabilit egalitatea, în debutul părţii secunde. La golul al doilea, Juanmi a colaborat tot cu Willian Jose. Scorul final, 3 la 1, a fost stabilit în ultimele minute. Levante rămâne singura echipă fără victorie în La Liga, după 15 etape. 

Espanyol - Real Sociedad 1-0

Real Sociedad a pierdut prima poziţie în Spania după o înfrângere surprinzătoare pe terenul lui Espanyol. Januzaj (60) a lovit barea cu un şut superb, apoi arbitrul Mateu Lahoz i-a scos din sărite pe basci. A lăsat jocul să contiune, deşi ar fi trebuit să fluiere, Real Sociedad a marcat, apoi s-a întors şi a anulat golul. Herrera le-a adus victoria catalanilor, care sunt pe nouă în La Liga.

Cadiz - Atletico Madrid 1-4

Atletico a urcat pe locul secund în La Liga, după ce a câştigat la scor la Cadiz. La pauză tabela era neschimbată, dar în actul secund s-au marcat cinci goluri. Lemar a deschis balul, cu primul său gol din carieră înscris cu capul. Griezmann a majorat diferenţa, servit excelent de Llorente. Madrilenii nu s-au oprit, iar Correa a înscris şi el, după o fază superbă. Jan Oblak le-a făcut apoi un cadou gazdelor. Deşi gafează foarte rar, goalkeeperul sloven a comis o eroare uriaşă şi şi-a introdus mingea în poartă. Cum s-a reluat jocul, echipa lui Simeone a mai înscris o dată. Cunha a stabilit scorul final, 1 la 4.

Afla mai multe despre: spaniarezumate spania 

viewscnt
Articole similare