Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Recunoaşteţi personajul deghizat în Moş Crăciun? A fost unul dintre cei mai buni fundaşi din istoria Premier League:)

VIDEO | Recunoaşteţi personajul deghizat în Moş Crăciun? A fost unul dintre cei mai buni fundaşi din istoria Premier League:)

Inedit

Comentarii

Fostul fotbalist Patrice Evra a urcat pe reţelele de socializare un video în care în stilul caracteristic îi amuză pe fanii lui din toată lumea.

Retras din activitate anul trecut, fundaşul stânga care a făcut istorie la AS Monaco, Manchester United şi Juventus petrece Crăciunul într-o locaţie exotică. Francezul nu şi-a uitat însă admiratorii şi i-a încântat cu un filmuleţ extrem de haios, în care apare îmbrăcat în Moş Crăciun.

La mii de kilometri depărtare de casă, Evra cântă şi dansează, stârnind zâmbetul celor care îi urmăresc postările. La sfârşitul clipului filmat de unul dintre cei alături de care petrece aceste zile speciale, fostul fotbalist sare în apă îmbrăcat în costumul tradiţional pe care îl purta. Filmuleţul a fost văzut într-o singură zi de peste 700.000 de utilizatori. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe