Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Recunosc că am avut trei oferte din play-off". Anunţul făcut de Edi Iordănescu după ce a apărut pe lista lui U Craiova: "Am fost mereu matur"

VIDEO | "Recunosc că am avut trei oferte din play-off". Anunţul făcut de Edi Iordănescu după ce a apărut pe lista lui U Craiova: "Am fost mereu matur"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Gaz Metan, Edi Iordănescu, nu duce lipsă de oferte din Liga 1. Recent, fiul fostului selecţioner a intrat şi în atenţia lui U Craiova, dar susţine că se gândeşte doar la echipa cu care are contract în prezent.

După plecarea lui Victor Piţurcă de la U Craiova, numele lui Edi Iordănescu a apărut pe lista celor de la U Craiova. Antrenorul a recunoscut, în ultima conferinţă de presă susţinută, că a fost ofertat de trei echipe din Liga 1: "Îmi doresc ca echipa să nu fie afectată şi o să mă asigur că nu o să fie. Recunosc că cel puţin trei oferte am avut de la echipe din play-off în acest an pe masă, inclusiv în această iarnă. Dar eu am fost mereu matur, am rămas cu capul aici 100%, am dorit să continui activitatea şi să am linişte în jurul meu", a declarat antrenorul lui Gaz Metan. 

Conducerea echipei din Mediaş îşi doreşte să-i propună prelungirea actualului contract, iar Edi Iordănescu a comentat şi acest aspect: "Ştiu că există acest interes. Mulţumesc pentru încredere, mulţumesc întregii conduceri şi factorilor de decizie, care au reuşit să menţină un anumit echilibru, dar eu cred că e un moment în care noi trebuie să fim liniştiţi, trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Trebuie să parcurgem această prima etapă, să ducem echipa în playoff, după care tragem linie şi vedem în continuare ce se doreşte şi ce putem să obţinem pentru partea a doua a campionatului.

În funcţie de ce pretenţii au şi cum reuşesc să susţină aceste condiţii, din toate punctele de vedere, în principal financiar. S-ar putea întâmpla orice cu un proiect la anul cu aspiraţii dacă se poate mai mari decât anul ăsta în competiţia internă", a mai spus antrenorul lui Gaz Metan Mediaş. 

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metanu craiovaoferta edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare