Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic, dezvăluiri despre plecarea unui titular: "El a făcut primul pas"

VIDEO | Rednic, dezvăluiri despre plecarea unui titular: "El a făcut primul pas"

Dinamo București

Comentarii

Jaime Penedo şi-a reziliat marţi contractul cu Dinamo, iar antrenorul dezvăluie că portarul a fost cel care a cerut să plece de la echipă. Panamezul nu s-ar mai fi antrenat după meciul cu CFR Cluj în care a gafat.

Penedo a rupt-o cu Dinamo înaintea ultimelor două etape ale Ligii I din 2018. Rednic a lămurit misterul despărţirii de portar. Unele voci susţineau că antrenorul ar fi grăbit plecarea goalkeeperului. 
 
"Mă doare când aud că Rednic l-a dat afară pe Penedo. Aţi văzut declaraţia lui. El a spus că s-a gândit şi a decis acum 3 săptămâni. El după meciul cu CFR nu s-a mai antrenat. A fost o decizie luată de comun acord, în primul rând el a făcut primul pas, vreau să îi mulţumesc pentru profesionalismul de care a dat dovadă, de prestaţia care a avut-o în acest un an jumătate. Asta e viaţa, câteodată te gândeşti nu numai la partea financiară, te gândeşti şi la familie, ştiu că nu i-a fost uşor aici. La Penedo a fost mai mult şi dorinţa lui. Chiar dacă Penedo rămânea, sigur mai aduceam un portar. Pentru că e normal ca DInamo să aibă doi portari foarte buni şi un portar de perspectivă" a spus Rednic despre singurul jucător din Liga I care a evoluat la CM din Rusia. 
 
Dacă în privinţa lui Penedo nu au fost probleme, celălalt panamez din lot a fost victima lui Rednic,. Chiar antrenorul o spune cu subiect şi predicat. 
 
"El e singurul pe care eu l-am chemat şi i-am spus că nu mă mai bazez pe el pentru la anul, i-am spus să rămână să se antreneze după care să se ducă la club. El nici nu a mai rămas la antrenament şi a plecat direct la club. E un jucător care, de când am venit eu, a creat ceva probleme legate de disciplină, de respect faţă de colegii lui, faţă de staff şi eu cred că aici am luat o decizie bun" a declarat Rednic despre fotbalistul care a jucat doar 11 meciuri pentru Dinamo.  
 

Afla mai multe despre: rednicpenedocooperdinamo 

viewscnt
Articole similare