Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic s-a distrat pe seama lui Steliano Filip: ”E frumuşel, dolofănel...” Ce spune despre revenirea fundaşului la Dinamo

VIDEO | Rednic s-a distrat pe seama lui Steliano Filip: ”E frumuşel, dolofănel...” Ce spune despre revenirea fundaşului la Dinamo

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic spune că l-ar fi luat pe Steliano Filip la Dinamo, jucător care a fost dat afară de la Hajduk Split şi care a semnat între timp cu Dunărea Călăraşi. Principala problemă a fost că Dinamo se întărise deja pe postul de fundaş stânga în momentul în care Steliano Filip a devenit liber.

Steliano Filip a revenit în Liga 1 după numai un an petrecut la Hajduk Split, timp în care a jucat foarte puţin. Jucătorul de 24 de ani a semnat cu Dunărea Călăraşi, dar Mircea Rednic spune că ar fi vrut să-l transfere la Dinamo, dar a devenit prea târziu liber de contract. Rednic l-a şi ironizat pentru forma fizică pe care o are în acest moment.

”Problema a fost că el şi-a reziliat târziu contractul. Eu în perioada cât am lucrat împreună a avut evoluţii bune. N-aş fi zis nu. Chiar era la echipa naţională, era şi căpitanul echipei. A venit târziu şi nu mai puteam, deja în banda stângă am doi jucători. Nu se ştie de la vară. Dar l-am văzut, e frumuşel, dolofănel, mai trebuie să mai muncească. Aici (n.r. la Dunărea Călăraşi) mai munceşte vreo 3-4 luni şi după aia mai vorbim”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicsteliano filip 

viewscnt
Articole similare