Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Regele" nu a renunţat la visul său: "Asta îmi doresc atât de mult" Este una dintre performanţele pe care a reuşit-o şi ca jucător

VIDEO | "Regele" nu a renunţat la visul său: "Asta îmi doresc atât de mult" Este una dintre performanţele pe care a reuşit-o şi ca jucător

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi îşi doreşte să redevină selecţionerul României pentru a duce naţionala la un turneu final de Campionat Mondial.

Este unul dintre cele două obiective care îl fac pe managerul Viitorului să aibă motivaţie în cariera de antrenor. Hagi a condus naţionala în a doua parte a anului 2001 debutând în antrenorat chiar pe banca primei reprezentative. În scurtul mandat, Regele a ratat participarea la Cupa Mondială din Coreea de Sud şi Japonia, din 2002. După ce a calificat-o pentru a patra oară la rând pe Viitorul în cupele europene, Hagi şi-a dezvăluit planurile. 
 
"Am două obiective, sau două dorinţe la vârsta care o am. Aceea de a antrena o echipă care să meargă în Europa, valoroasă şi să câştige şi o echipă naţională care să se ducă la Mondiale sau să se califice. Sunt obiectivele mele, în fiecare zi mă scol cu ele şi sper ca într-o bună zi se va împlini acest lucru" a declarat Hagi la finalul partidei din Bănie. 
 

Afla mai multe despre: viitorulhaginaţionalăcalificareromâniacm 

viewscnt
Articole similare