Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Reghecampf a rupt seria neagră. Al Wahda a obţinut prima victorie în Liga Campionilor Asiei şi a reintrat în calculele calificării în optimi

VIDEO | Reghecampf a rupt seria neagră. Al Wahda a obţinut prima victorie în Liga Campionilor Asiei şi a reintrat în calculele calificării în optimi

Al Wahda, echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf, i-a învins, pe propriul teren, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Zob Ahan, în etapa a IV-a a Grupei B a Ligii Campionilor Asiei.

Golurile au fost marcate de Tagliabue '45+1, Batna '57 şi Al Akbari '65. Într-un alt meci, disputat tot luni, Lokomotiv Taşkent a fost învinsă, pe teren propriu, cu 2-1, de Al Duhail.

După patru meciuri, Al Wahda este pe ultimul loc, cu trei puncte, la egalitate cu Lokomotiv Taşkent. Lider este Al Duhail, cu 12 puncte, urmată de Zob Ahan, cu şase puncte.

În precedentele trei partide din grupă, Al Wahda (Emiratele Arabe Unite) a fost învinsă cu 5-0, în deplasare, de Lokomotiv Taşkent (Uzbekistan), cu 3-2, acasă, de Al Duhail (Qatar) şi cu 2-0, în deplasare, de Zob Ahan.

Echipa lui Reghecampf are programate ultimele două meciuri din Grupa B la 3 aprilie, tot acasă, cu Lokomotiv Taşkent, şi 17 aprilie, în deplasare, cu Al Duhail.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.