Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reghecampf s-a întors în ţară. Cum a reacţionat când a fost întrebat dacă va rămâne să antreneze în România

VIDEO | Reghecampf s-a întors în ţară. Cum a reacţionat când a fost întrebat dacă va rămâne să antreneze în România

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf şi soţia lui au revenit astăzi în România, după ce au petrecut ultima perioadă în Dubai. Reghecampf ar putea rămâne în România, după ce au apărut zvonuri că ar fi fost ofertat de Mihai Rotaru, pentru a o prelua pe Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au stat în ultima perioadă în Dubai, unde deţin o locuinţă. Cei doi au revenit astăzi în România, dar s-au ferit să ofere vreo declaraţie reporterilor care l-au întrebat pe Reghecampf dacă îşi va continua cariera în România.

Reghecampf a revenit în România. Semneză cu Universitatea Craiova?

În prezent, antrenorul în vârstă de 45 de ani este liber de contract. Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit la mijlocul lui octombrie 2020 de Al Wasl şi în această perioadă a negociat cu mai multe echipe din zona arabă. La un moment dat a fost dat ca sigur la Al Shabab, în Arabia Saudită, însă mutarea nu s-a mai realizat.

Laurenţiu Reghecampf şi-ar putea continua însă cariera în România. Gazeta Sporturilor a scris astăzi că Mihai Rotaru îl doreşte din nou pe Laurenţiu Reghecampf. Fostul antrenor al FCSB-ului a mai fost dorit şi la finalul anului trecut, dar oferta pe care i-a făcut-o Mihai Rotaru n-a fost pe placul său. Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova i-a propus atunci un salariu lunar de 15.000 de euro, mult sub pretenţiile lui Reghecampf.

Însă Mihai Rotaru ar fi din nou interesat de Laurenţiu Reghecampf. Universitatea Craiova nu traversează cea mai bună formă sub comanda lui Corneliu Papură şi Rotaru caută o soluţie de antrenor principal. Acum, acţionarul majoritar al clubului din Bănie ar putea reveni cu o ofertă îmbunătăţită, chiar dacă între timp a plafonat salariile la Craiova.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare