Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reîntâlnire specială: "E unul dintre antrenorii care mi-a marcat cariera" Cui îi mulţumeşte Dan Alexa

VIDEO | Reîntâlnire specială: "E unul dintre antrenorii care mi-a marcat cariera" Cui îi mulţumeşte Dan Alexa

Superliga

Comentarii

Dan Alexa a fost antrenat de Ioan Andone la Dinamo timp de un an şi jumătate atunci când roş-albii reuşeau ultimul event din istoria clubului. Acum primul este antrenor la Dunărea Călăraşi, al doilea manager la FC Voluntari.

FC Voluntari - Dunărea Călăraşi este meciul care ne oferă un nou duel între Ioan Andone şi Dan Alexa. De data aceasta nu la nivelul băncilor tehnice. 
 
"A făcut lucruri extraordinar de frumoase la Călăraşi, are multe promovări, acum e o luptă pentru supravieţuire cu noi şi cu Chiajna, lucruri bune. Am auzit de la jucători că e un antrenor pasionat şi care poate să aibă un viitor foarte frumos în fotbalul românesc. L-am avut, şi am câştigat şi cupă, şi campionat cu el. Un tip ok în privinţa mea şi eu cred că va ajunge antrenor bun" a spus Andone despre Dan Alexa. 
 
La rândul lui, Alexa are numai cuvinte de laudă pentru cel care i-a fost antrenor în trecut. 
 
"Îl apreciez enorm, vorbesc cu dânsul des, e unul dintre antrenorii care mi-au marcat cariera, am câştigat trofee cu dânsul, am prins transfer în străinătate, am prins naţionala, are respectul meu pe viaţă şi îi doresc mult bine" a fost comentariul antrenorului Dunării Călăraşi. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: andonealexafc voluntaricălăraşi 

viewscnt
Articole similare