Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză spectaculoasă între Inter şi Barcelona. Catalanii au ratat victoria pe final de meci, dar şi-au asigurat calificarea

VIDEO | Remiză spectaculoasă între Inter şi Barcelona. Catalanii au ratat victoria pe final de meci, dar şi-au asigurat calificarea
Comentarii

Barcelona a deschis scorul în minutul 83, dar n-a reuşit să păstreze avantajul până la final. Icardi a lovit decisiv în minutul 87, dar asta nu a împiedicat-o pe Barca să obţină calificarea în optimi.

Catalanii au avut mai multe ocazii, dar Inter a ştiut să lovească atunci când a trebuit. Suarez, Coutinho şi Dembele au fost fără soluţii în faţa interiştilor, iar Valverde a trebuit să-l arunce în luptă pe Malcom pentru a debloca partida.

Brazilianul a intrat în minutul 81, iar două minute mai târziu a reuşit să înscrie. Când totul părea că se îndreaptă spre un succes al catalanilor, a venit rândul lui Icardi să riposteze.

Căpitanul lui Inter a profitat de o eroare în defensiva catalanilor şi l-a învins pe Ter Stegen cu un şut din întoarcere.

În urma acestui rezultat, Barcelona face 10 puncte şi rămâne pe prima poziţie în grupă, în timp ce Inter ajunge la 7 puncte. Tottenham ocupă locul al treilea, cu patru puncte după patru meciuri.

Avancronica partidei:

Pentru meciul programat în această seară pe "Giuseppe Meazza" dintre Inter şi Barcelona s-au vândut aproximativ 74.000 de bilete. Partida se va disputa cu casa închisă, Inter stabilind un nou record de încasări din bilete în fotbalul italian.

 

 

Inter - Barcelona, LIVE pe Telekom Sport 1, 22:00

Florin Caruceru prefaţează meciul zilei din UEFA Champions League, chiar de la Milano AICI ai totul despre Inter - Barcelona, LIVE pe Telekom Sport 1, de la 22:00 ---> http://bit.ly/2zywxFn

Posted by Telekom Sport Romania on Tuesday, November 6, 2018

 

Nerazzurrii se aleg cu 5,8 milioane de euro după meciul cu Barcelona, record absolut pentru echipele italiene nu doar în Liga Campionilor, ci şi în Serie A, anunţă presa din "Cizmă". Perecedentul record a fost stabilit de AS Roma, sezonul trecut, cu Liverpool, în semifinalele Ligii Campionilor. Atunci, romanii au încasat 5,2 milioane de euro.

 

LIVE VIDEO | Inter - Barcelona, de la 22:00, la Telekom Sport 1. Revine Messi

În urmă cu două săptămâni, FC Barcelona o învingea pe Inter pe Camp Nou, cu scorul de 2-0, graţie golurilor înscrise de Rafinha şi Jordi Alba. În urma acelui succes, echipa antrenată de Ernesto Valverde a acumulat maximum de puncte în Grupa B şi este lider înaintea rundei a patra, la trei puncte avans de Inter, a doua clasată. Pe ultimele două poziţii se situează PSV Eindhoven şi Tottenham Hotspur, care se întâlnesc în meci direct marţi, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 4.

Marele absent al partidei tur dintre Barcelona şi Inter a fost Leo Messi, accidentat la braţul drept. Pentru partida din Italia, starul argentinian a fost luat în lot de Ernesto Valverde, dar va fi rezervă.

Echipele probabile, conform presei italiene:

  • Inter (4-2-3-1): Handanovic - Vrsaljko, de Vrij, Skriniar, Asamoah - Brozovic, Vecino - Politano, Nainggolan, Perisic - Icardi.
  • Barcellona (4-3-3): ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Arthur, Busquets, Rakitic - Rafinha, Luis Suarez, Coutinho.

Afla mai multe despre: interbarcelona champions league 

viewscnt
Articole similare