Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Replica lui Dan Petrescu după ce Gigi Becali a declarat că nu vrea ca CFR Cluj să treacă de Celtic, ”din cauza invidiei”

VIDEO | Replica lui Dan Petrescu după ce Gigi Becali a declarat că nu vrea ca CFR Cluj să treacă de Celtic, ”din cauza invidiei”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a avut un răspuns civilizat la declaraţiile lui Gigi Becali, care a spus că ar fi invidios pe o calificare a CFR-ului în play-off-ul Ligii Campionilor şi şi-ar dori să nu treacă de Celtic.

CFR Cluj se luptă cu Celtic pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor şi are şanse destul de bune, după 1-1 în tur. Însă Gigi Becali a afirmat că ar fi invidios dacă CFR Cluj ar merge mai departe. Dan Petrescu nu s-a supărat, ba chiar i-a transmis patronului vicecampioanei că îi apreciază sinceritatea.

”A spus adevărul. Mie îmi place când un om spune adevărul. Dacă spunea o minciună, nu îl credea nimeni. E corect şi sincer. Asta e OK. Înţelegem şi acceptăm. Eu nu mint cu nimic. Eu îmi doresc ca toate echipele din România să se califice, pentru fotbalul românesc, pentru coeficient. Eu sunt român. Am cetăţenie română şi ţin cu toate echipele din România, mereu.

Cred că FCSB rămâne favorită, pentru că repriza a doua a arătat foarte bine, merita să înscrie. Eu îi cunosc pe cei de la Mlada, am jucat un amical şi cu tot respectul pentru ei, FCSB e mai bună”,
a declarat Dan Petrescu.

  • Ar fi bine pentru fotbalul românesc să se califice mai departe. Totuşi, din cauza invidiei, nu vreau să se califice! E un păcat. Nu vreau să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc. Ar fi bine pentru coeficient, dar nu pot să ţin cu ei, e vorba de invidie”, Gigi Becali, despre CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare