Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Replică tăioasă după Arsenal - Tottenham 2-2: "Asta făcea când l-am intors la primul gol"

VIDEO | Replică tăioasă după Arsenal - Tottenham 2-2: "Asta făcea când l-am intors la primul gol"

Premier League

Comentarii

Bukayo Saka, starul celor de la Arsenal a provocat o întreagă controversă după ce a copiat celebrarea adversarului său, de la rivala Tottenham, James Maddison.

Colegi la naţională, Maddison şi Saka au uitat de orice prietenie în timpul derby-ului de pe Emirates Stadium.

Prieteni la naţională, rivali în campionat

Mijlocaşul celor de la Tottenham i-a dat replică lui Saka după ce acesta şi-a celebrat golul în aceeaşi manieră.

În timpul unui interviu după meciul terminat cu scorul de 2-2, Maddison a fost întrebat de părerea sa asupra celebrării lui Bukayo Saka.

Jucătorul celor de la Tottenham a răspuns ironic, evidenţiind dribbling-ul reuşit la doar câteva minute distanţă, acţiune care a dus la golul coreanului Heung-Min Son.

"El tot asta făcea atunci când l-am întors la primul gol" a fost replica lui James Maddison, după meciul terminat cu scorul de 2-2.

Englezul în vârstă de 26 de ani a oferit cele două pase de gol la reuşitele lui Son, în timp ce Bukayo Saka a provocat autogolul argentinianului Cristian Romero şi a transformat lovitura de la 11 metri, provocată de acelaşi Romero.

 

 

Vice-campioana sezonului trecut, Arsenal, se află în acest moment pe locul cinci, după şase etape disputate, cu 14 puncte.

Rivala din nordul Londrei, Tottenham Hotspur, ocupă poziţia a patra, cu acelaşi număr de puncte, dar un golaveraj superior.

Afla mai multe despre: tottenhamarsenaljames maddison 

viewscnt
Articole similare