Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reportaj inedit. Gabriela Perianu, fotograful de pe semicerc

VIDEO | Reportaj inedit. Gabriela Perianu, fotograful de pe semicercgalerie foto

Handbal

Comentarii

Interul naţionalei de handbal şi al echipei CSM Bucureşti îşi împarte timpul între sport şi marea sa pasiune: arta fotografică.

Ziua Mondială a Fotografiei a fost sărbătorită ”prin muncă” de cel mai pasionat fotograf dintre sportivi! Este vorba de handbalista Gabi Perianu, cea care îşi ocupă mare parte a timpului liber alimentându-şi dragostea pentru arta fotografică.

Interul de la CSM Bucureşti şi-a propus o şedinţă foto inedită, care a avut ca subiect mascota clubului, un simpatic tigru. Ca un fotograf profesionist, Gabi Perianu a ales locaţia – pe platoul din faţa Casei Poporului - , a dat indicaţii şi a surprins cele mai interesate cadre cu personajul principal.

”Pasiunea pentru fotografie a venit când eram mică. Ai mei, ca să nu aibă grija mea, îmi dădeau poze, eu stăteam foarte liniştită, iar ei îşi vedeau de treabă. Pe parcursul anilor mi-a plăcut foarte mult să stochez amintiri şi m-am gândit că cel mai bine prin fotografie o pot face” – Gabi Perianu, handbalistă CSM Bucureşti.

Fetele de la CSM Bucureşti sunt norocoase pentru că au mereu lângă ele un fotograf profesionist în devenire. Cel mai des prin faţa obiectivului lui Gabi este portarul Denisa Dedu, însă interul naţionalei le-a promis şi coechipierelor câte o sesiune de fotografii.

”Denisa este cea mai fericită pentru că în timpul liber beneficiază de fotografii. Elizabeth Omoregie are nişte calităţi nu prea întâlnire în România şi urmează să facem o şedinţă foto cu prima ocazie când vom avea liber. Cristina Neagu este emblema handbalului şi ar fi o onoare să o fotografiez, mi-aş dori să fac cu ea o şedinţă foto în sala de handbal” - Gabi Perianu, handbalistă CSM Bucureşti.

La capitolul dorinţe, Perianu ştie ce vrea: să ajungă la uriaşii de peste Ocean.

”Din afară, aş vrea să intru în vestiarele baschetbalistilor din NBA, îmi plac foarte mult baschetbaliştii şi aş vedea o şedinţă foto acolo” - Gabi Perianu, handbalistă CSM Bucureşti.

Liga Campionilor, mai presus de orice

Din punct de vedere sportiv, handbalista are gânduri mari cu echipa de club. Ea speră ca la finalul acestui sezon să poată ridica deasupra capului trofeul Ligii Campionilor! Ar fi cea mai importantă poză, spune ea.

”Aş plăti toţi fotografii din lume pentru o poză cu mine, echipa şi trofeul Ligii Campionilor. Mi-e dor de handbal şi de atmosfera creată la meciuri. Îmi doresc să se termine toată perioada aceasta mai puţin favorabilă şi să reintrăm în normal cu sportul” - Gabi Perianu, handbalistă CSM Bucureşti.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare