Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revenire după două luni: "Sunt 200% acum" Ce spune Cristi Manea despre declaraţiile lui Gigi Becali

VIDEO | Revenire după două luni: "Sunt 200% acum" Ce spune Cristi Manea despre declaraţiile lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Fundaşul a jucat abia al doilea meci de campionat de la venirea la FCSB. A profitat de suspendarea lui Creţu şi a fost titularizat de Vintilă în banda dreaptă.

Manea a mai jucat şi în două meciuri de Cupa României de la venirea la roş-albaştri. 
 
"Sunt bucuros că am reuşit să joc şi cred că am făcut-o destul de bine. Eu mă antrenez zi de zi, indiferent ce se întâmplă, pentru că dacă păcăleşti fotbalul, te păcăleşte când ţi-e lumea mai dragă. Eu în fiecare zi muncesc, îmi văd de treaba mea şi nu are cum să îţi nu îţi vină şansa. Şi trebuie să profiţi de ea. Am avut o pauză mai lungă, dar sunt bucuros că acum sunt 200%, nu 100%. Am putut să alerg foarte uşor astăzi, chiar dacă terenul a fost greu. Şi sunt foarte bucuros că am reuşit să câştigăm. Este a doua oară când câştig aici pe final de meci" a declarat fundaşul dreapta.
 
Manea a pierdut lupta pentru titularizare cu Vali Creţu în prima parte a acestui sezon. iar Gigi Becali nu a insistat pentru ca el să primească tratament preferenţial. 
 
"Pe mine mă ambiţionează. Am 22 de ani, dar cred că am destulă experienţă. Sunt un jucător matur. Eu îmi văd de treaba mea, muncesc şi dau 100% pe teren, indiferent de ce este" a spus internaţionalul care a jucat la Euro 2019 în această vară. 
 

Afla mai multe despre: maneagigi becalivali creţuvintilătitularizare 

viewscnt
Articole similare