Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revenirea campioanei. Dublă medaliată cu argint, Andreea Chiţu punctează în clasamentul pentru Tokyo

VIDEO | Revenirea campioanei. Dublă medaliată cu argint, Andreea Chiţu punctează în clasamentul pentru Tokyo

Alte sporturi

Comentarii

Andreea Chiţu a revenit din Turcia, acolo unde a efectuat un stagiu de pregătire dar a câştigat şi aurul la Grand Prix-ul de la Istanbul.

 Andreea Chiţu şi-a ales momentul perfect să revină în formă - în an preolimpic, atunci când rezultatelee la Grand-Prix-uri şi la competiţiile majore încep să puncteze în lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dublă vicecampioană mondiakp, Chiţu s-a întors dintr-un stagiu din Turcia, acolo unde la începutul lunii aprilie a câştigat aurul la un concurs de Grand Prix. A fost primul ei concurs de Grand Prix câştigat după patru ani. 

"A fost o competiţie foarte bună, din toate punctele de vedere, am reuşit să fiu şi fizic, şi psihic aşa cum a trebuit şi ăsta a fost rezultatul final, o clasare pe prima treaptă a podiumului.Momentan sunt foarte bine, nu am nicio problemă de sănătate şi sper să mă menţin tot aşa deşi, de-a lungul anilor, au fost mici probleme şi mari probleme în anumite momente dar acum nu am niciun fel de problemă.

 Stagiile în general sunt foarte bune pentru că ajungi să îţi cunoşti adversarele deja consacrate şi adversare care vin acum în categoria de greutate, sunt junioare care vin şi sunt foarte dornice de luptă şi ajungi să le cunoşti în astfel de stagii. 

 Acum iau fiecare competiţie în parte, vin şi Jocurile Europei în iunie, Jocurile Olimpice sunt în 2020, mai sunt o grămadă de concursuri până atunci, o grămadă de obiective de atins, foarte multe lucruri de îmbunătăţit, aşa că luăm fiecare competiţie în parte şi după aceea vom vedea ce va fi", a declarat Chiţu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: chitujudoromaniajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare