Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revolta lui Stoican înaintea meciului decisiv pentru play-off: "Avem cele mai mici salarii din Liga I"

VIDEO | Revolta lui Stoican înaintea meciului decisiv pentru play-off: "Avem cele mai mici salarii din Liga I"

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican încearcă să îşi motiveze jucătorii pentru ultima etapa a sezonului regulat în care Poli Iaşi mai are încă şanse pentru o calificare între primele şase echipe ale campionatului.

Dacă acum trei săptămâni divulga faptul că fotbaliştii săi au primit o singură primă de-a lungul întregului sezon, acum Flavius Stoican a dat din nou din "casă". 
 
"Jucătorii pe care îi antrenez şi antrenorul au avut cele mai mici salarii din Liga 1. Au avut salarii de Liga a 2-a şi au obţinut cea mai mare performanţă în istoria acestui club. Adică Andrei Sin a avut cel mai mic salariu din Liga 1 şi a reuşit să intre în play off. Antrenorul Flavius Stoican a avut cel mai mic salariu şi a reuşit o performanţă iar apoi performanţa şi ceea ce a reuşit la această echipă i-au mărit salariul. Performanţa, nu un om anume. Un om a fost doar pus într-o poziţie. Cum, nu ştiu" a fost reacţia antrenorului moldovenilor. 
 
  • AFC Hermannstadt - Poli Iaşi, duminică, 17:00, Telekom Sport 2
 
Anul trecut Iaşiul a obţinut doar 4 puncte în play-off, dar a influenţat lupta la titlu. 
 
"Putea să vină şi Ceauşescu şi oricine, dacă nu ai performanţe, nu câştigi bani. Apoi s-au mărit salariile, dar cele mai mici salarii din Liga 1. Cu toată mărirea. Dacă vom reuşi să ajungem unde doresc, să jucăm în competiţiile europene, bonusurile vor fi şi mai mari. Acum parcă mi-e ciudă că sunt aşa de mici" a încheiat Stoican.
 

Afla mai multe despre: poli iaşistoicansalariiplay-off 

viewscnt
Articole similare