Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezervă cu apetit de gol: "Trebuie să arătăm ca generaţia precedentă" Ce dorinţă avea Adrian Petre la finalul meciului cu Ucraina

VIDEO | Rezervă cu apetit de gol: "Trebuie să arătăm ca generaţia precedentă" Ce dorinţă avea Adrian Petre la finalul meciului cu Ucraina

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul îşi dorea ca arbitrul partidei să îl treacă pe el ca autor al golului secund reuşit de naţionala de tineret în partida împotriva Ucrainei.

Atacantul a reuşit din postura de rezervă 4 dintre cele 5 goluri ale sale pentru reprezentativa de tineret a României. 
 
"Este o victorie bună a noastră, vreau să cred că eu am fost creditat cu golul doi. Vă daţi seama că sunt supărat când nu joc titular. Am reuşit să îmi transform această energie negativă în energie pozitivă, am intrat foarte bine şi sunt fericit că am reuşit să fac diferenţa. M-a ambiţionat mai mult această situaţie, dar sper să nu se obişnuiască dânsul cu mine ca rezervă. Sunt fericit de cum am intrat şi de victoria echipei. După acest meci trebuie să creştem, trebuie să dovedim că putem să fim la fel de tari ca şi cealaltă generaţie care a obţinut succesul frumos din vară" a spus fotbalistul care joacă în Danemarca. 
 
România a obţinut prima victorie din campania de calificare pentru Euro 2021. Următorul meci al tricolorilor mici se joacă luni seară împotriva Irlandei de Nord. 
 
"Cu celelalte echipe putem face mult mai mult, dacă am reuşit să învingem clar principala contracandidată la locul 1. Multe echipe au şanse la calificare, dacă noi reuşim să evoluăm ca astăzi vom ajunge pe primul loc, noi suntem principalii favoriţi la această poziţie. Nu a fost un sentiment plăcut să joc contra Danemarcei, dar m-a ambiţionat, îi aşteptăm acasă la noi unde cred că vom face un meci mai bun" a adăugat vârful selecţionatei de tineret.  
 
 

Afla mai multe despre: adrian petretineretrezervă,  

viewscnt
Articole similare